Purtatorul de cuvant al PSD, Dan Sova, a declarat miercuri, la Alba Iulia, ca Iohannis este "un gangav" si "un om incet la minte", care "nu poate vorbi fara prompter", precizand ca nu crede ca ardelenii il pot vota.

Intrebat cum comenteaza ultimele sondaje de opinie care il dau pe Klaus Iohannis drept castigator al bataliei electorale in Ardeal, Dan Sova a raspuns ca nu crede ca "ardelenii care se mandresc cu foarte multe lucruri pot vota un gangav in fruntea tarii”.

"Eu nu cred ca ardelenii care se mandresc cu foarte multe lucruri pot vota un gangav in fruntea tarii. Nu cred ca pot vota un om incet la minte si nu cred ca pot vota un om care nu poate vorbi fara prompter. Daca imi spuneti ca ardelenii vor vota un om care vorbeste de pe prompter, eu va spun ca ma indoiesc de treaba asta", a spus Sova, potrivit Mediafax. In momentul in care un jurnalist i-a spus ca la intalnirea cu sustinatorii din judetul Alba Klaus Iohannis nu a vorbit "de pe prompter", Sova a spus ca probabil "nu avea curent electric".

Daca imi spuneti ca ardelenii vor vota un om care vorbeste de pe prompter, eu va spun ca ma indoiesc de treaba asta.

Sova a adaugat ca este convins ca liderul ACL Klaus Iohannis este "incet la minte", iar romanii au nevoie in fruntea tarii de "un om inteligent, de un om viu, de un om puternic, nu de un om incet la minte".

Citeste si:
Legea USR privind consumul de etnobonatice, la reexaminare
Legea USR care baga la...

"Gangavia este incetineala vorbei determinata de incetineala mintii. Si eu sunt convins cand ma uit la dansul ca este incet la minte. Si noi avem nevoie de un om inteligent, de un om viu, de un om puternic, nu de un om incet la minte. Cred treaba asta, o sustin", a mai spus Dan Sova.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Ce bunuri a gasit Vela cumparate pentru protectia demnitarilor PSD