Purtatorul de cuvant al PSD, Dan Sova, a declarat miercuri, la Alba Iulia, ca Iohannis este "un gangav" si "un om incet la minte", care "nu poate vorbi fara prompter", precizand ca nu crede ca ardelenii il pot vota.

Intrebat cum comenteaza ultimele sondaje de opinie care il dau pe Klaus Iohannis drept castigator al bataliei electorale in Ardeal, Dan Sova a raspuns ca nu crede ca "ardelenii care se mandresc cu foarte multe lucruri pot vota un gangav in fruntea tarii”.

"Eu nu cred ca ardelenii care se mandresc cu foarte multe lucruri pot vota un gangav in fruntea tarii. Nu cred ca pot vota un om incet la minte si nu cred ca pot vota un om care nu poate vorbi fara prompter. Daca imi spuneti ca ardelenii vor vota un om care vorbeste de pe prompter, eu va spun ca ma indoiesc de treaba asta", a spus Sova, potrivit Mediafax. In momentul in care un jurnalist i-a spus ca la intalnirea cu sustinatorii din judetul Alba Klaus Iohannis nu a vorbit "de pe prompter", Sova a spus ca probabil "nu avea curent electric".

Daca imi spuneti ca ardelenii vor vota un om care vorbeste de pe prompter, eu va spun ca ma indoiesc de treaba asta.

Sova a adaugat ca este convins ca liderul ACL Klaus Iohannis este "incet la minte", iar romanii au nevoie in fruntea tarii de "un om inteligent, de un om viu, de un om puternic, nu de un om incet la minte".

"Gangavia este incetineala vorbei determinata de incetineala mintii. Si eu sunt convins cand ma uit la dansul ca este incet la minte. Si noi avem nevoie de un om inteligent, de un om viu, de un om puternic, nu de un om incet la minte. Cred treaba asta, o sustin", a mai spus Dan Sova.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri