Premierul Victor Ponta a postat vineri pe Facebook un clip in care apare la PRO TV in anul 1997, fiind invitat in calitate de procuror in emisiunea de atunci a lui Mihai Tatulici.

"Cei de la ProTV au gasit o inregistrare cu mine din 1997, de pe vremea cand eram procuror. Desi eram foarte tanar, la 25 de ani am vrut sa am o voce si sa le spun oamenilor ca magistratii au intentii bune si lupta, intr-o perioada dificila de tranzitie, pentru o Romanie moderna si europeana. Imi doream si atunci ce imi doresc si astazi: sa fim o societate normala", scrie Victor Ponta pe reteaua de socializare.

Clipul a fost distribuit pe Facebook inca de joi seara.

In anul 1997 Victor Ponta era procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 5. Actualul candidat la prezidentiale a intrat in magistratura in 1995 si a intrat la Parchetul General in 1998.

Sursa foto: assets.protv.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri