Institutul pentru Politici Publice (IPP) a lansat public invitatia de participare la o dezbatere electorala inainte de primul tur de scrutin al alegerilor prezidenatiale 2014, adresata principalilor candidati, dupa un format utilizat in campaniile din democratiile consolidate, cu urmatoarele detalii.

Ziua, ora si locatia dezbaterii:

Miercuri 29 octombrie, 19.00

Palatul Parlamentului - propunere

Candidatii invitati:

6 candidati (in ordinea intentiei de vot din sondaje): Victor Ponta, Klaus Iohannis, Elena Udrea, Calin Popescu Tariceanu, Teodor Melescanu si Monica Macovei.

Moderatori:

4 moderatori. IPP a adresat un apel televiziunilor care vor sa transmita dezbaterea sa ne contacteze pentru a avea un moderator desemnat de la fiecare din posturi. Fiecare moderator va modera o sectiune.

Format:

4 sectiuni tematice de 30 de minute (5min/candidat)

1 sectiune cu intrebari de la public/societate civila 30 min

1 sectiune finala de mesaje libere 30 minute

19:00 - 20:00 - 2 sectiuni

pauza 10 min

20:10 - 21:10 - 2 sectiuni

pauza 10 min

21:20 - 22:20 - 2 sectiuni

Institutul pentru Politici Publice sustine importanta informarii alegatorilor cu privire la viziunea candidatilor in ce priveste securitatea, politica externa si stabilitatea politica si economica a Romaniei in urmatorii 5 ani si, in acest context, face toate eforturile de a determina principalii candidati sa nu se eschiveze de a participa in confruntari electorale, mai ales cand acestea se vor organiza intr-un format eficient pentru ca alegatorii sa poata extrage informatiile necesare pentru un vot avizat in alegerile prezidentiale 2014.

Decizia IPP de a lansa aceasta invitatie tine cont de faptul ca, pana in prezent, nu se prefigureaza a se organiza o asemenea confruntare electorala desfasurata in semn de respect pentru dreptul alegatorilor de a beneficia de toate informatiile inainte de a se prezenta la urne. Dezbaterile pentru alegerile prezidentiale organizate de IPP in anul 2009 au avut fiecare audiente de aproape 5.000.000 de alegatori.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri