Premierul Victor Ponta a declarat ca se bucura foarte mult pentru faptul ca DNA efectueaza anchete si investigatii in toate domeniile, precizand ca fiecare televiziune isi poate alege subiecte si ca, astfel, "nu ramane nimeni fara stiri".

El a raspuns astfel la solicitarea presei de a comenta perchezitiile initiate de catre DNA la companii de stat din sectorul feroviar. Ponta a intrebat retoric daca presa considera ca DNA trebuia sa il informeze pe el despre acest caz si a precizat ca nu poate spune nimic pe aceasta tema decat faptul ca se bucura ca sunt efectuate investigatii in toate domeniile, informeaza Mediafax.

"Nu pot sa spun nimic altceva decat ca ma bucur foarte mult ca, iata, sunt anchete, se fac investigatii, avem pentru toate televiziunile. La Antena este Cocos cu Niro, la Realitatea e Hrebenciuc, deci aveti pentru toti, e foarte bine, nu ramane nimeni fara stiri", a spus Ponta. Procurorii DNA fac, marti dimineata, 22 de perchezitii in Bucuresti si judetele Ilfov, Cluj si Galati, fiind vizate si sediile CFR Calatori si CFR Marfa, precum si SC Transferoviar Calatori, intr-un dosar privind infractiuni de coruptie comise in perioada 2012-2014.

La Antena este Cocos cu Niro, la Realitatea e Hrebenciuc.

Camera Deputatilor a luat act, luni, de demisia lui Viorel Hrebenciuc din Parlament. Hrebenciuc, pentru care DNA a cerut incuviintarea arestarii preventive in doua dosare, si-a depus in 21 octombrie demisia din Parlament. DNA a cerut aviz de la Camera Deputatilor pentru arestarea preventiva a lui Viorel Hrebenciuc in dosarul privind retrocedarile ilegale de paduri, precum si in dosarul in care este acuzat de instigare la infractiunea de folosire, in orice mod, direct sau indirect, de informatii ce nu sunt destinate publicitatii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informatii, trafic de influenta, folosire a influentei in scopul obtinerii de foloase necuvenite si cumparare de influenta. In acelasi dosar, Dan Sova este urmarit penal pentru trafic de influenta.

La randul lor, omul de afaceri Dorin Cocos si primarul municipiului Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, au fost retinuti pentru trafic de influenta si spalare de bani, iar Gabriel Sandu, ministru al Comunicatiilor si Societatii Informationale in perioada decembrie 2008 - septembrie 2010, pentru luare de mita in forma continuata si spalare de bani.

Si omul de afaceri Nicolae Dumitru a fost retinut pentru trafic de influenta si spalare de bani, fiind acuzat ca si-ar fi exercitat influenta asupra lui Serban Mihailescu si Dan Nica, membri ai Guvernului la data faptelor, pentru a obtine incheierea contractului de inchiriere a licentelor Microsoft.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri