Elena Udrea a precizat joi, ca fotografiile facute la Paris in care apare la cumparaturi alaturi de Alina Bica si fosta sefa a CNI, Anamaria Topoliceanu, sunt un filaj al serviciilor secrete, adaugand ca va da in judecata hotelul care a furnizat notele de plata.

Udrea a spus ca fotografiile aparute sunt facute profesionist si ca este vorba despre o actiune de filaj. Ea a precizat ca vizita ei la Paris a fost in week endul de Valentine's Day, in 2014, iar Alina Bica urma sa participe la o actiune la Haga, unde a si plecat ulterior cu trenul. Ea a mai acuzat faptul ca facturile referitoare la cazarea si masa ei la Paris au fost furnizate pe 29 septembrie, dupa intrarea ei in cursa prezidentiala. De asemenea, ea a anuntat ca va da in judecata hotelul, noteaza Mediafax.

"Intamplator, in acel weekend, trei femei avand o relatie buna de amicitie erau la Paris, au fost fotografiate in mod profesionist. Este evident pentru toata lumea ca e vorba de un filaj al serviciilor secrete, care s-au obosit pe cheltuiala statului roman sa supravegheze trei femei aflate intr-un weekend privat. Au stat dupa noi si ne-au fotografiat timp de 48 de ore", a sustinut Udrea, care a aratat ca pe Ana Maria Topoliceanu o stie de 20 de ani, iar Alina Bica "era in trecere prin Paris, mergea la o intalnire oficiala la Haga".

Trei femei avand o relatie buna de amicitie erau la Paris, au fost fotografiate in mod profesionist.

Ea a aratat ca nu intelege "care este relevanta acestei situatii" ca la noua luni de la acel weekend din februarie aceste fotografii sa apara pe un site neasumat. "Modul in care aceste fotografii sunt facute de la distanta, profesionist, cu aparatura de specialitate si de sus este clar ca nu poate fi vorba de paparazzi, suntem fotografiate din masina, de peste drum de hotelul in care am locuit. Toate aceste fotografii arata ca cei care le-au facut sunt profesionisti", a adaugat Elena Udrea.

Citeste si:
Opera din Paris, redeschisa sambata seara, dupa o greva istorica
Opera din Paris, redeschisa...

Ea a sustinut ca, mai mult decat atat, s-au cerut facturi de la hotelul la care a stat si ca aceste facturi nu puteau fi date decat unor institutii care le-au cerut. "Aceste fotografii au fost cerute in data de 29.09 dupa ce mi-am depus candidatura la Presedintia Romaniei. Deci, fotografiile s-au facut in week-endul de Valentine's Day in 13 februarie 2014, iar nota de la receptia hotelului a fost ceruta in 29.09.2014. Evident ca niciun ziarist nu ar fi tinut aceste fotografii la secret noua luni de zile", ar mai fi spus Elena Udrea. Udrea a mai sustinut ca este vorba de "o colaborare intre reprezentanti ai serviciilor secrete". "Aici este vorba despre o colaborare intre reprezentanti ai serviciilor secrete", a spus Udrea.

De asemenea, presedintele PMP a aratat ca informatiile aparute in Romania pe "un site neasumat si care nu mai exista deja" ar fi "o lucratura tipica serviciilor", "justificata de interesul celor care sunt in competitie, dar si al celor care stau in spatele lor". "In spatele lui Ponta si Iohannis stau nu doar doua structuri intesate de oameni corupti, ci si reprezentanti ai serviciilor secrete, care au ales sa joace in mod ocult in favoarea unuia sau altuia dintre candidati. Miza o reprezinta voturile Elenei Udrea", a sustinut Udrea.

Fotografii cu Elena Udrea, sefa DIICOT, Alina Bica si cu fosta sefa a Companiei Nationale de Investitii, Anamaria Topoliceanu au fost difuzate joi, pe un blog intitulat "Joscenzura2014", aceasta fiind, de altfel, unica postare de pe acest blog. De asemenea, pe blog au fost publicat si facturi din timpul sederii la Paris. Dupa ce presa a preluat imaginile, contul de pe wordpress.com a fost sters.

Citeste si:
FOTO: Top 5 cele mai fotografiate lacuri pe INSTAGRAM
FOTO: Top 5 cele mai...

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »Citeste si
DIICOT: Doua persoane din Capitala, prinse cu doua kilograme cannabis
Setari Cookie-uri