Din disperare ca Victor Ponta este pe cale sa piarda alegerile prezidentiale, oamenii acestuia au impartit pliante cu Iohannis, prin care anunta cetatenii ca acesta va participa sambata la inaugurarea parcului Drumul Taberei. ACL anunta ca organele au fost sesizate in privinta acestei minciuni.

ACL anunta ca a sesizat organele statului in cazul fituicilor distribuite in Sectorul 6 si care anuntau, in mod fals, participarea lui Klaus Iohannis, sambata, la redeschiderea Parcului Drumul Taberei, initiativa anuntului fals apartinand, potrivit ACL, liderului PC Sector 4, Stefan Florescu, potrivit Mediafax.

"Disperarea ca Victor Ponta este pe cale sa piarda alegerile prezidentiale ii determina pe cei de la PSD si partidele satelit sa recurga la noi metode josnice de a induce in eroare cetatenii. Dupa folosirea imaginii Parintelui Arsenie Boca ca agent electoral, propaganda lui Victor Ponta a nascocit un pliant mincinos din care reiese ca prezidentiabilul ACL, Klaus Iohannis, impreuna cu primarul Sectorului 6, Rares Manescu, vor inaugura Parcul Drumul Taberei, sambata, 1 noiembrie. Ca minciuna sa fie si mai grosolana, pe pliant se mentioneaza ca participantii vor primi diferite obiecte cadou", se arata intr-un comunicat ACL remis vineri.

Stefan Manescu este "autorul" acestei initiative

ACL precizeaza ca in mod evident, niciuna dintre aceste informatii nu este adevarata. "Klaus Iohannis si Rares Manescu nu vor participa maine la o actiune de acest gen. Din informatiile noastre, initiativa acestei actiuni ii apartine liderului PC sector 4, Stefan Florescu, iar modalitatea in care s-au distribuit aceste materiale de propaganda este inadmisibila. Minori, elevi de 16 si 17 ani ai Colegiul Tehnic De Posta si Telecomunicatii "Gh. Airinei" din Bucuresti au fost trimisi de catre profesorul lor, Constantin Oprea, membru PC sector 6 si un apropiat al lui Stefan Florescu, sa impanzeasca sectorul cu aceste pliante", se arata in comunicat.

Alianta Crestin Liberala aanunta ca a sesizat organele abilitate, in prezent efectuandu-se cercetari pentru stabilirea masurilor care se impun. "Alianta Crestin-Liberala condamna politica ordinara prin care PSD vrea sa prejudicieze imaginea candidatului nostru, pacalindu-i pe oameni. Lucrurile nu pot ramane nepedepsite, nu putem permite PSD sa-si bata joc de electorat, falsificand inclusiv semnatura unui oficial. Pliantele fac uz, in mod abuziv si ilegal, de stampila institutiei si de semnatura primarului pentru a crea o aparenta de veridicitate. Facem un apel la cetatenii Sectorului 6 sa nu cada prada capcanei intinse de PSD. Suntem convinsi ca electoratul il va sanctiona drastic pe Victor Ponta, prin vot, pentru toate aceste incercari josnice de dezinformare", precizeaza ACL.

Participantii au fost momiti cu diverse cadouri electorale

Fituici cu imaginea lui Klaus Iohannis si a primarului sectorului 6, Rares Manescu, au fost distribuite vineri in sector anuntand redeschiderea oficiala a Parcului Drumul Taberei, sambata, si cadouri pentru participanti, Primaria Sectorului 6 (PS6) dezmintind informatia. "Primaria Sectorului 6 dezminte informatia aparuta pe fituicile distribuite astazi (vineri - n.r.) in sector, care anunta deschiderea oficiala a Parcului Drumul Taberei in data de 1 noiembrie", se arata intr-un comunicat al institutiei.

"Va invitam sambata, 1 noiembrie 2014, orele 10.00, sa inauguram impreuna Parcul Drumul Taberei, alaturi de viitorul presedinte al Romaniei, Klaus Iohannis! Fiecare participant va primi cadou o geaca, o sapca si o esarfa din partea organizatorilor", se spune in mesaj. Primaria precizeaza ca in pliant apar "in mod abuziv si ilegal", stampila institutiei si semnatura primarului acestui sector, "pentru a crea o aparenta de veridicitate".

Ati votat astazi in primul tur al alegerilor prezidentiale?

1. Ati votat astazi in primul tur al alegerilor prezidentiale?


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri