Calin Popescu Tariceanu a votat alaturi de sotia sa, fiind insotit de fostii lideri ai PNL, acesta spunand ca in sfarsit se va incheia regimul Basescu.

Calin Popescu Tariceanu a votat, duminica, la prezidentiale, alaturi de sotia sa, la o sectie de votare din Capitala, fiind insotit de fostii lideri ai PNL care i s-au alaturat, Daniel Chitoiu, Andrei Gerea, Radu Stroe si Cristian David, fostul premier vorbind despre incheierea ”regimului Basescu”, potrivit Mediafax.

”Vreau sa subliniez importanta acestui vot pentru continuarea cursului democratic al Romaniei. Mi-as fi dorit ca aceasta campanie sa fi fost mai mult dedicata dezbaterii programului fiecarui candidat si posibilitatii pe care cetatenii ar fi trebuit sa o aiba pentru a cunoaste ofertele candidatilor, profilul lor, punctele importante din program si punctele tari ale candidatilor, dar, din pacate, a fost o campanie perturbata in ultimele trei saptamani de subiecte de cu totul si cu totul alta natura”, a declarat Tariceanu.

Vom incheia regimul Basescu.

El a sustinut ca prin votul de la prezidentiale se ”inchide un capitol nefast al evolutiei politice a Romaniei, si anume regimul Basescu, ceea ce inseamna ”revenirea la normalitate, la institutii puternice, credibile in fata cetatenilor”. ”Ma refer la cele trei institutii fundamentale ale democratiei, legislativul, executivul si justitia si eforturile mele vor fi dedicate acestui scop, de a recladi increderea si bunastarea cetatenilor. Cred ca Romania a avut prea mult de suferit in acesti ultimi 10 ani si merita mai mult, merita mai bine”, a mai spus Tariceanu.

Citeste si:
Viorica Dancila NU trebuie subestimata
Viorica Dancila NU trebuie...

Alaturi de fostul premier, a votat si sotia sa, Loredana Moise, care a completat o declaratie pe propria raspundere deoarece a fost inscrisa in listele suplimentare. La sectia de votare, Tariceanu a fost insotit de fostii lideri ai PNL care i s-au alaturat, Radu Stroe, Daniel Chitoiu, Andrei Gerea si Cristian David.

Ati votat astazi in primul tur al alegerilor prezidentiale?

1. Ati votat astazi in primul tur al alegerilor prezidentiale?Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »Citeste si
Rectificare bugetara: Tariceanu se delimiteaza de PSD