Traian Basescu: Cel care ma va inlocui, sa continue consolidarea statului de drept si sa faca o Romanie frumoasa

Presedintele Traian Basescu a declarat ca dupa 10 ani e momentul schimbarii unui mod de a fi presedinte si vrea ca cel care o sa-l inlocuiasca la sefia tarii sa continue consolidarea statului de drept si sa faca o Romanie frumoasa.

Presdintele Basescu a declarat, dupa ce a votat la Colegiul A.D.Xenopol, ca este momentul schimbarii unui mod de a fi presedinte si ca, dupa 10 ani, va veni alt tip de presedinte, el pledand pentru un ”presedinte care sa continue consolidarea statului de drept si care sa faca Romania frumoasa”.

”In primul rand, este clar pentru mine ca este momentul schimbarii unui mod de a fi presedinte, dupa zece ani, va veni alt tip de presedinte. Problema este sa fie un presedinte care sa continue consolidarea statului de drept si care sa faca Romania frumoasa”, a spus presedintele. Seful statului a fost intampinat la sectia de votare de aproximativ o suta de simpatizanti care i-au scandat numele.

Intrebat daca viitorul presedinte va fi un presedinte mai putin jucator, Traian Basescu a raspuns: ”Nu stiu, dar e clar ca niciunul din cei 14 nu seamana cu mine”. Seful statului a venit la sectia de votare de la Colegiul A.D.Xenopol insotit de sotia sa, Maria Basescu.

Ati votat astazi in primul tur al alegerilor prezidentiale?

1. Ati votat astazi in primul tur al alegerilor prezidentiale?


Citeste si:
Băsescu îi acuză pe Barna și pe Orban că au prezentat un sondaj cu...
Băsescu îi acuză pe Barna și...
Citeste si:
Cele mai bune surse alimentare de vitamina C
Cele mai bune surse...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri