Presedintele Traian Basescu a declarat ca dupa 10 ani e momentul schimbarii unui mod de a fi presedinte si vrea ca cel care o sa-l inlocuiasca la sefia tarii sa continue consolidarea statului de drept si sa faca o Romanie frumoasa.

Presdintele Basescu a declarat, dupa ce a votat la Colegiul A.D.Xenopol, ca este momentul schimbarii unui mod de a fi presedinte si ca, dupa 10 ani, va veni alt tip de presedinte, el pledand pentru un ”presedinte care sa continue consolidarea statului de drept si care sa faca Romania frumoasa”.

”In primul rand, este clar pentru mine ca este momentul schimbarii unui mod de a fi presedinte, dupa zece ani, va veni alt tip de presedinte. Problema este sa fie un presedinte care sa continue consolidarea statului de drept si care sa faca Romania frumoasa”, a spus presedintele. Seful statului a fost intampinat la sectia de votare de aproximativ o suta de simpatizanti care i-au scandat numele.

Intrebat daca viitorul presedinte va fi un presedinte mai putin jucator, Traian Basescu a raspuns: ”Nu stiu, dar e clar ca niciunul din cei 14 nu seamana cu mine”. Seful statului a venit la sectia de votare de la Colegiul A.D.Xenopol insotit de sotia sa, Maria Basescu.

Ati votat astazi in primul tur al alegerilor prezidentiale?

1. Ati votat astazi in primul tur al alegerilor prezidentiale?


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri