Crin Antonescu: Dreptul la vot este cel mai important castig al nostru in ultimii 25 de ani

Crin Antonescu, fostul presedinte PNL, a votat la o sectie din Bucuresti, spunand ca si-a exercitat acest drept in semn de respect pentru cei care isi pun speranta in alegerile de anul acesta.

Fostul presedinte PNL Crin Antonescu a votat, duminica, la alegerile prezidentiale, la o sectie de votare din capitala, declarand ca si-a exercitat acest drept in semn de respect fata de cei care isi pun speranta in votul exprimat in aceasta zi, mentionand ca nu a avut ”dubii” asupra optiunii sale, potrivit Mediafax.

”Am venit astazi la vot din respect pentru acest drept fundamental, care este pana la urma cel mai important castig al nostru in ultimii 25 de ani si din solidaritate cu toti compatriotii care astazi, exprimand un vot, indiferent cu cine voteaza, isi pun in acel vot o speranta”, a declarat Antonescu. El a fost intrebat daca nu a avut dubii, avand in vedere ca si-a exprimat foarte repede optiunea electorala.

”Nu am avut, nu numai dubii”, a mai spus fostul lider PNL. El a mai fost intrebat daca a ”returnat” votul primit in 2009 de la Victor Ponta. ”Nu, pentru ca votul acela nu a fost chiar un imprumut, ca nu m-a anuntat”, a mai spus Antonescu.

Ati votat astazi in primul tur al alegerilor prezidentiale?

1. Ati votat astazi in primul tur al alegerilor prezidentiale?


Citeste si:
Metrorex ar putea plati despagubiri de 188 milioane lei
Revista presei 19 septembrie:...
Citeste si:
Te inteapa inima? Afla care ar putea fi cauza
Te inteapa inima? Afla care...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri