Candidatul independent la presedintie Monica Macovei a votat, duminica, la scoala "Tudor Arghezi", fiind intampinata de sustinatori, ea declarand: "Astazi votam pentru visul nostru - dreptate", potrivit Mediafax.

Macovei a venit singura la sectia de vot si a fost intampinata cu aplauze de aproximativ 20 de sustinatori. "De mult vrem sa ne fie bine acasa. Astazi votam pentru visul nostru - dreptate. Si fiecare dintre voi cand mergeti la vot ganditi-va ce inseamna DNA pentru voi: un vis sau un cosmar. Nu opriti visul, votati visul", a declarat Monica Macovei, dupa ce a votat.

Ea a spus ca este increzatoare in castig, in vis si in dreptate si ca nu are emotii. Monica Macovei a indemnat cetatenii sa iasa cat mai multi la vot, pentru ca numai asa se pot elimina posibilele fraude. "Sa iasa cat mai multi la vot, pentru ca asa ne putem transforma impreuna tara si asa putem reduce orice impact al unei posibile fraude. Cu cat iesim mai multi la vot, cu atat ne transformam tara mai repede", a spus Macovei.

Ati votat astazi in primul tur al alegerilor prezidentiale?

1. Ati votat astazi in primul tur al alegerilor prezidentiale?


Sursa foto: Facebook/Monica Macovei