Teodor Melescanu isi anunta sustinerea pentru Victor Ponta in turul al doilea prezidentialelor, precizand ca un factor esential in adoptarea acestei decizii a fost convingerea ferma ca impreuna vor aplica o politica in favoarea securitatii Romaniei si a unei dezvoltari economice durabile, potrivit Mediafax.

"In urma evaluarilor contextului politic intern premergator turului doi al alegerilor prezidentiale 2014 si a unei serii de discutii pe care le-am purtat cu premierul, doresc sa aduc la cunostinta opiniei publice faptul ca in turul al II-lea al alegerilor il sustin pe candidatul Victor Ponta. Totodata recomand electoratului care mi-a acordat increderea in primul tur sa sustina candidatura domnului Victor Ponta", anunta Melescanu.

El precizeaza ca un factor esential in luarea acestei decizii a fost convingerea sa ferma ca impreuna cu Victor Ponta va putea pune in practica o politica destinata consolidarii securitatii Romaniei in contextul actual si "o dezvoltare economica durabila in folosul tuturor romanilor". Potrivit rezultatelor anuntate de BEC, Melescanu a obtinut 104.131 de voturi, reprezentand 1,09%. Pana la aceasta ora, si Corneliu Vadim Tudor si-a anuntat sustinerea pentru Ponta, in urma unui protocol incheiat cu UNPR.

1. Cu cine ai votat in primul tur si pe cine vei vota in al doilea tur?


Sursa foto: MediafaxFoto