Victor Ponta a anuntat ca Teodor Melescanu, fostul sef SIE, va fi noul consilier prezidential pe probleme de securitate nationala.

Premierul Victor Ponta a anuntat, marti, ca fostul sef al SIE Teodor Melescanu, fost candidat la Presedintie, va fi in echipa sa de la Cotroceni, consilier prezidential pe probleme de securitate nationala, potrivit Mediafax.

Anuntul are loc la putin timp dupa ce Teodor Melescanu si-a anuntat sustinerea pentru Victor Ponta in turul II al alegerilor prezidentiale. Melescanu a spus ca un factor esential in luarea acestei decizii a fost convingerea sa ferma ca impreuna cu Victor Ponta va putea pune in practica o politica destinata consolidarii securitatii Romaniei in contextul actual si "o dezvoltare economica durabila in folosul tuturor romanilor".

"Am vorbit cu domnul Melescanu si domnia sa va face parte din schipa mea prezidentiala, ca si consilier pe probleme de securitate nationala, acum in locul ocupat acum de domnul Fota, cred", a anuntat premierul Ponta. El a precizat ca se bazeaza pe experienta lui Teodor Melescanu si are nevoie de oameni cu experientam la Cotroceni. Ponta a mai anuntat ca vor fi si alti consilieri care vor fi anuntati in perioada urmatoare.

1. Cu cine ai votat in primul tur si pe cine vei vota in al doilea tur?


Citeste si:
Ponta îl vrea pe Arafat ca prim-ministru, pe fondul pericoului...
Ponta îl propune pe Raed...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Citește și
USR vrea impozitarea cu 90% a pensiilor speciale de peste 3.500 lei
Setari Cookie-uri