Candidatul ACL Klaus Iohannis a declarat ca a primit o invitatie de la Universitatea din Timisoara pentru dezbaterea finala si i se pare o idee foarte buna ca intalnirea lui cu Ponta sa fie acolo, la 25 de ani de la Revolutie.

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat, miercuri, ca este nevoie ca in zilele urmatoare sa aiba loc o dezbatere cu contracandidatul sau la prezidentiale, premierul Victor Ponta, mentionand ca i s-ar parea "un lucru exceptional de bun ca aceasta intalnire planificata sa aiba loc in Timisoara", potrivit Mediafax.

"Un lucru care trebuie facut in zilele imediat urmatoare. Este nevoie de o dezbatere, o dezbatere publica intre mine si domnul Ponta. Am primit cu bucurie invitatia Universitatii de Vest din Timisoara si mi s-ar parea un lucru exceptional de bun ca aceasta intalnire planificata sa aiba loc in Timisoara, dupa 25 de ani de la Revolutia romana, locul mi s-ar parea foarte potrivit pentru aceasta dezbatere", a declarat Iohannis.

Intrebat de ce nu accepta variantele propuse de premierul Victor Ponta pentru a lua parte la patru dezbateri la patru televiziuni de stiri diferinte, Iohannis a raspuns: "Este absoluta nevoie, dupa parerea mea, ca aceasta dezbatere sa aiba loc undeva unde toata media are acces in mod egal, unde absolut toate conditiile sunt de asa natura ca nu poate sa fie banuit un candidat sau altul de vreun avantaj ilegitim". Victor Ponta l-a invitat pe Klaus Iohannis la emisiunile televizate la care va participa, luni, marti, miercuri si joi, la B1, Realitatea TV, Romania TV si Antena 3.

Citeste si:
UE vrea să taxeze 70.000 de mari companii pentru acces pe piaţa unică
UE caută noi surse de venit...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Citește și
Ministrul Economiei susține că avea masca în buzunar, în poza de la Guvern
Setari Cookie-uri