6 Noiembrie 2014

Dragnea il critica pe Iohannis: Om intarziat in reactii, intarzie pentru ca ii este frica



Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, ca liderul PNL Klaus Iohannis este un om intarziat in reactii, precizand ca acestuia ii e frica de o confruntare electorala cu Victor Ponta, in conditiile in care, la Sibiu, reporterii ii adresau intrebari prestabilite.

Intrebat de ce intarzie Iohannis sa spuna daca va veni la dezbaterile electorale cu Victor Ponta la cele patru televiziuni de stiri, Dragnea a raspuns: "Domnul Klaus Iohannis intarzie pentru ca in general este un om intarziat in reactii si in al doilea rand cred ca intarzie pentru ca ii este foarte frica", potrivit Mediafax.

Reporterii aveau transmise dinainte intrebarile pe care le puneau.

Dragnea a spus ca Iohannis este obisnuit cu conferintele de presa organizate la Sibiu, unde reporterii aveau intrebarile pe care le puneau "transmise dinainte". "Reporterii aveau transmise dinainte intrebarile pe care le puneau, la care domnul Iohannis raspundea rar si apasat si foarte clar si se desparteau intr-o atmosfera foarte prieteneasca. Deja de la o conferinta de presa ca primar al Sibiului, la Sibiu, la o confruntare cu Victor Ponta, este o distanta foarte mare si omul e speriat", a spus Dragnea.



Citeste si