Prim-vicepresedintele ACL Catalin Predoiu spera ca "deciziile in PSD sa nu le ia oameni care nu au in cap decat razboaie civile, violente si alte lucruri de genul asta", afirmand, duminica, intr-o conferinta de presa, ca "vremurile cu mineri si bate au trecut".

”Sper ca deciziile in PSD sa nu le ia oameni care nu au in cap decat razboaie civile, violente si alte lucruri de genul asta. Romania trebuie sa dea dovada ca este o democratie in Europa si sa nu mai dea prilejul Guvernul sa se vorbeasca de doua lucruri. Manipularea votului, incalcarea drepturilor constitutionale ale cetatenilor si violente. Credeam ca am depasit acest moment. Eu credeam ca vremurile cu minerii si cu bate au trecut, suntem totusi in Uniunea Europeana de atatia ani, si aceste doua probleme pareau rezolvate: vot liber, corect, si absenta violentelor”, a declarat prim-vicepresedintele ACL.

De asemenea, Predoiu i-a reprosat premierului Ponta faptul ca nu a luat atitudine fata de agresarea fizica a unui consilier judetean PDL din Bistrita Nasaud in timp ce facea campanie electorala intr-o comuna din judet.

"Nici pana la aceasta ora nu avem o declaratie a premierului Victor Ponta, a candidatului Victor Ponta, care sa condamne acest gest si sa condamne violenta in campanie electorala. Este inadmisibil, dincolo de faptul ca este candidat, domnul Ponta are raspunderea asigurarii legalitatii procesului electoral, in calitate de prim-ministru si tacerea pe care o afiseaza in fata violentei este sfidatoare", a mai declarat Predoiu, citat de Mediafax.

Sursa foto: Lia Olguta Vasilescu/Facebook.com

Vicepresedintele PSD Lia Vasilescu scrie pe Facebook despre "delirul televiziunilor ca au iesit 2000 de insi in strada", intr-o reactie ironica fata de protestele de sambata, intrebandu-se daca este nevoie de "razboi civil" sau il convinge "cineva pe mutu' Iohannis "sa iasa la dezbatere".

"Toate televiziunile sunt in delir ca au iesit 2.000 de insi in strada. Asa si? Maine suntem capabili sa strangem 20.000, fara probleme, doar la Craiova. O facem si noi? Facem razboi civil sau il convinge cineva pe mutu ala sa iasa la dezbatere, sa il vada lumea ce are in cap?", a scris Vasilescu intr-o postare pe contul sau de Facebook.

Consilierul judetean PDL Monica Sasarman din Bistrita-Nasaud a ajuns la spital, sambata dupa-amiaza, dupa ce a fost lovita cu pumnul in cap de un barbat in timp ce facea campanie electorala in comuna Prundu Bargaului, agresorul fiind indentificat ulterior si dus la Politie, pentru audieri.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri