Prezidentiabilul ACL, Klaus Iohannis, a declarat duminica seara ca a aflat ”cu certitudine de 100%" ca acei copii infiati in anii ’90, proces in care a fost implicat, ”sunt bine merci, sunt oameni adulti, sunt la casele lor, unii dintre ei chiar cu copii lor”, fapt pe care il va putea dovedi cu acte.

1. Cu cine ai votat in primul tur si pe cine vei vota in al doilea tur?


”A venit echipa domnului Ponta si a mintit ca eu as fi traficat copii, ca as fi vandut copii, ca acei copii pe care i-a infiat o familie de canadieni la inceputul anilor ’90 ar fi fost dusi acolo pentru organe si alte prostii. Este aceasta o minciuna ordinara (...) O sa va spun ceva in premiera, pe mine m-a interesat", a spus Iohannis intr-o emisiune la B1 Tv.

„M-am interesat de acei copii, cu toate ca nu era in niciun fel treaba mea, ar fi fost eventual treaba institutiilor statului. M-am interesat si am aflat cu certitudine de 100% ca acei copii sunt bine merci, sunt oameni adulti, sunt la casele lor, unii dintre ei chiar cu copii lor, si aceasta afirmatie a fost o mare minciuna ordinara. Si la momentul potrivit pot sa dovedesc acest lucru pe care l-am spus cu acte.”


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Citește și
Orban, după întâlnirea cu noul ministru al Sănătăţii: Păstrăm aceleaşi direcţii
Setari Cookie-uri