Premierul Victor Ponta, candidatul aliantei electorale PSD-UNPR-PC la alegerile prezidentiale, considera legitima nemultumirea romanilor din diaspora care nu au reusit sa voteze in primul tur, dar sustine ca recentele proteste din tara reprezinta o pregatire de confiscare a acestei teme de catre Traian Basescu si Klaus Iohannis, candidatul ACL, si "un plan ticalos impotriva Romaniei", anunta Agerpres.

"Domul Basescu, in primul rand, cel care, stiti, el deja scria, sa-l dam afara pe Corlatean dar nu se incheiase votul, mai erau inca doua ore de vot, dupa aceea a scris o scrisoare catre membrii BEC ca sa-i preseze, incercand sa-l ajute pe domnul Iohannis. Dupa care cei de la ACL, care au organizat o parte din protestele de ieri, au confiscat romanilor din diaspora aceasta tema, au transformat-o intr-o tema electorala a lor. Veniti sa ne luptam cu ... Atentie! Votul din diaspora trebuie exercitat de toti romanii care vor sa voteze, dar nu inseamna ca trebuie sa voteze doar aia ai lui Iohanis. Au votat cu diversi candidati si vor vota cu diversi candidati. Deci ei le-au confiscat voturile si nemultumirea", a afirmat Ponta, la Antena 3.

Din informatiile pe care eu le detin, totul este o pregatire de confiscare a acestei teme de catre domnul Basescu si de catre domnul Iohannis care e secundar, ca de obicei in aceasta schema. Domnul Basescu este cel care va avea puterea, care duminica viitoare, daca nu este un scor foarte mare, sa vina sa conteste alegerile si sa zica: Dom'le, raman eu presedinte, Traian Basescu, pana se judeca contestatiile, pana... E un plan ticalos impotriva Romaniei conceput de domnul Basescu si in care domnul Iohannis joaca un rol doar!

Mai multe mii de persoane au participat la mitinguri de solidaritate cu romanii din diaspora care nu au reusit sa voteze in primul tur al alegerilor prezidentiale, oamenii scandand si lozinci impotriva lui Victor Ponta si cerand demisia acestuia.

1. Cu cine ai votat in primul tur si pe cine vei vota in al doilea tur?


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri