Datele exit-pollurilor furnizate de PSD arata la ora 17:00 ca Victor Ponta ramane la conducere in preferintele electoratului, insa cu un procent mult mai redus decat cel anuntat anterior. Astfel, cifrele PSD arata ca Victor Ponta a atras 53% din electorat, in timp ce Klaus Iohannis avea la 16:00 47% din electorat. ACL arata insa egalitate la ora 17:00. Afla cum arata exit-pollurile de la 21:00.

Cristian Sutu scrie pe blogul sau ca la ora 17:00 rezultatele sondajul arata o diferenta minima intre cei doi candidati, Victor Ponta avand 51% din electorat si Klaus Iohannis atragand 49% din voturi.

Potrivit Adevarul.ro, datele PSD pentru ora 16:00 arata ca Victor Ponta avea 53% si Iohannis 47%. Datele ACL arata in schimb ca cei doi candidati sunt la egalitate, fiecare cu 50% din electorat.

Klaus Iohannis a recuperat mare parte din distanta in ultimele ore. Pana la ora 14.00, candidatul PSD ar fi fost votat de 56,44% din alegatori, pe cand Iohannis a obtinut 43,56%, potrivit exit-poll-ului PSD. Ultimele date furnizate de ACL pentru ora 13.00 arata ca Victor Ponta conduce cu 51,5%, urmat de Klaus Iohannis, cu 48,5%.

Exit-poll-urile de la ora 21:00 arata o lupta extrem de stransa intre cei doi candidati. Astfel, Agentia de rating politic arata un scor egal intre cei doi. TVR-ul, prin CURS si Avangarde, arata un scor de 51,5% pentru Klaus Iohannis si 48,5% pentru Victor Ponta.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri