Monica Macovei, fostul candidat la prezidentiale ii felicita pe romanii care au votat si pe presedintele Klaus Iohannis, asigurandu-l pe acesta ca are de partea lui speranta romanilor care vor stat de drept, jusitie si bunastare.

Fostul prezidentiabil independent Monica Macovei ii felicita pe romanii "care s-au reunit impotriva dictaturii hotilor de bani si de voturi" si pe presedintele ales, Klaus Iohannis, mentionand ca acesta are de partea lui speranta romanilor care vor stat de drept, justitie, bunastare si libertate, potrivit Mediafax.

"Felicitari romanilor care s-au reunit impotriva dictaturii hotilor de bani si de voturi! Felicitari, Klaus Iohannis! Sunt mandra de romanii din tara si din lume care au votat cu mic si mare, cu speranta si cerbicie impotriva lui Ponta si a dictaturii hotilor, care ne-au furat si bani, si voturi. Sunt mandra de romanii din lume care si-au daruit o zi din viata ca sa voteze. Ponta a fost invins si de romanii care au stat 15 ore in picioare, umiliti, fara sa poata vota. Sunt fericita ca romanii de acasa au protestat pentru dreptul la vot, nu al lor, ci al romanilor din lume, si asa ne-am reunit", se arata intr-un comunicat al Monicai Macovei. Ea il felicita pe Klaus Iohannis pentru victoria obtinuta. "Are de partea lui speranta a milioane de romani care nu doresc sa mai fie umiliti si furati de politicieni. Milioane de romani care vor respectarea statului de drept si justitie independenta, vor bunastare si libertate", afirma Macovei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri