Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, in legatura cu afirmatiile unor colegi de partid care ii cer demisie, ca nu raspunde prin presa, el mentionand ca in PSD trebuie facuta o analiza cum nu s-a mai facut pana acum si ca este posibil sa se ajunga la excluderi.

Intrebat despre faptul ca unii reprezentanti ai PSD i-au cerut demisia dupa rezultatelor alegerilor din turul doi al prezidentialelor, Dragnea a raspuns: "Eu am vorbit cu foarte multi colegi ieri toata ziua, azi-noapte si astazi, in legatura cu cei care au cerut ce spuneti dumneavoastra, eu o sa le raspund in partid, eu nu raspund niciunui coleg de partid prin presa".

El a aratat ca in PSD trebuie facuta o analiza "cum nu s-a mai facut pana acum niciodata, din pacate", dupa ce PSD a primit mesajul de la turul doi al alegerilor prezidentiale. Dragnea a fost intrebat si despre faptul ca presedintele PSD Victor Ponta a aratat ca trebuie ca partidul sa fie pastrat unit si daca ar trebui sa plece cineva din partid.

Astea sunt lucruri care vor trebui transate definitiv.

"Eu nu spun acum cine ar trebui sa plece dar aceste zile sunt niste zile importante in care ies la iveala toti cei, nu stiu daca sunt putini sau multi, care au avut poate alt proiect in aceasta campanie si in precampanie. Si ne uitam cu atentie pe rezultate si pe fapte. Astea sunt lucruri care vor trebui transate definitiv in Comitetul executiv de saptamana viitoare daca vrem sa avem un partid care sa poata sa solicite data viitoare si functia de presedinte, pentru ca vot politic ia PSD si ia cel mai mare vot politic tot timpul la fiecare alegeri", a explicat Liviu Dragnea. El a fost intrebat daca ar fi posibile excluderi. "Nu stiu, e posibil sa ajungem si la excluderi, eu nu as vrea sa ajungem acolo", a adaugat Liviu Dragnea.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri