In plina campanie electorala, premierul Victor Ponta a promis ca Guvernul va lua o serie de masuri de natura economico-sociala, fie ca el va fi sau nu ales presedinte. Unele dintre ele sunt benefice pentru economie si societate, altele au avut doar scopul de a atrage electorat.

Acum, dupa ce alegerile au trecut, iar Klaus Iohannis a fost ales presedinte al Romaniei, premierul Victor Ponta ar trebui sa faca o analiza obiectiva a tuturor promisiunilor facute in campania electorala si sa decida, pe baza raportului cost-beneficiu, ce masuri sunt necesare si la care ar trebui sa renunte.

Ponta a amanat elaborarea bugetului pentru 2015 pentru ca, spunea el, nu este „fair“ sa dirijeze cheltuielile viitorului premier, luand in calcul alegerea sa in functia de sef al statului. Acum, ca nu a castigat alegerile, premierul trebuie sa faca bugetul pentru anul viitor si nu va fi o sarcina usoara.

Citeste articolul integral pe Adevarul.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri