Presedintele in exercitiu Traian Basescu i-a transmis vineri, la Curtea Constitutionala un mesaj scurt premierului Victor Ponta, dupa incheierea ceremoniei de validare a alegerii lui Klaus Iohannis.

Traian Basescu a fost intrebat de jurnalisti, la iesirea de la CCR, ce mesaj are pentru Victor Ponta. Vezi in clipul de mai jos ce a raspuns Presedintele Romaniei:

Curtea Constitutionala a validat, vineri, rezultatul alegerilor prezidentiale. Atat Klaus Iohannis, noul presedinte ales, cat si Victor Ponta, au tinut un discurs in cadrul ceremoniei de investire.

”In acest cadru festiv si in fata Curtii Constitutionale dati-mi voie cateva cuvinte legate de Constitutia Romaniei si presedintele Romaniei: avem o Constitutie care e buna. Este sigur nevoie de o revizuire a Constitutiei din diferite motive pe care nu vreau sa le enumar acum, dar se impun anumite modificari si pentru a o aduce in acord cu stari de fapt, dar si pentru a elimina unele incertitudini”, a spus Klaus Iohannis.

La randul sau, Traian Basescu i-a spus lui Klaus Iohannis ca ii va transfera toate dosarele importante in perioada de tranzitie pana la incheierea mandatului. "Sigur, nu va fi uor mandatul dumneavoastr, domnule preedinte ales, v voi transfera tot ceea ce tiu, aa cum am stabilit, într-o perioada de tranziie, care începe astzi", a spus seful statului.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri