Dan Mihalache

Dan Mihalache

Liberalul Dan Mihalache a fost numit in martie 2013 secretar general adjunct al Senatului, iar anterior a detinut pozitia de secretar general adjunct al Guvernului intre mai 2012 si noiembrie 2012.

Acesta a fost demis din functia de secretar general adjunct an Guvernului de premierul Victor Ponta, declarau atunci surse oficiale. Decizia a venit in urma unei declaratii in care Dan Mihalache a spus ca daca parteneriatul cu SUA este conditionat de ANI, "mai bine fara".

De altfel, acesta a fost acuzat de ANI, in noiembrie 2012 ca ar fi incalcat legislatia privind regimul juridic al incompatibilitatii. In perioada in care exercita functia de secretar general adjunct al Guvernului, Dan Mihalache a detinut si functia de administrator in cadrul SC DIB MEDIA CONSULTANCY SRL, conform evidentelor Oficiului National al Registrului Comertului (intre 10 martie 2010 si 8 iunie 2012).

Sursa foto: Mediafax Foto.

George Scutaru

George Scutaru

George Scutaru a fost numit, in noiembrie 2013, lider al grupului parlamentar PNL de la Camera Deputatilor. El a fost ales, in legislatura 2008-2012, deputat in circumscr'+'iptia electorala nr. 10 din Buzau.

In prezent, George Scutaru este membru al Comisiei pentru Aparare, Ordine Publica si Siguranta Nationala din Camera Deputatilor.

Sursa foto: Mediafax Foto.

Andrei Muraru

Andrei Muraru

Andrei Muraru a fost presedinte al Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului (IICCMER) in perioada 2012. Acesta a fost numit, la cateva zile dupa ce Klaus Iohannis a fost ales presedinte al PNL, consilier personal al acestuia.

Muraru este doctor in istorie, la Universitatea Al. I. Cuza din Iasi si a fost si consilier la Cancelaria Primului - Ministru si consilier al directorului general al Arhivelor Nationale ale Romaniei.

Sursa foto: Mediafax Foto.

Cosmin Marinescu

Cosmin Marinescu

Cosmin Marinescu este conferentiar universitar doctor la Catedra de Economie si Politici Economice din cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti. El a fost si consilier al ministrului liberal al Finantelor, Daniel Chitoiu, pe probleme de politici economice.

Marinescu este si fondatorul cursului de Economie Institutionala din cadrul ASE Bucuresti si coordonator al Centrului pentru Economie si Libertate - ECOL. In plus, el scrie din 2013 articole de opinie pe wall-street.ro, acoperind teme economice.

Aparator al ideilor Scolii de gandire austriece, Cosmin Marinescu este unul dintre autorii cartii “Capitalismul. Logica Libertatii”.