Prim-vicepresedintele PNL Mihai Razvan Ungureanu a declarat, duminica, la Iasi, ca tot ceea ce se petrece in PSD este o lectie si pentru PNL. El a adaugat ca liberalii trebuie sa se desparta de toti cei cu probleme penale si ”sa se indeparteze de comportamente cinice si arogante”.

Ungureanu a afirmat, intr-o conferinta de presa, la Iasi, ca PSD a intrat in ”depresie nevrotica post-electorala”, dar ca liberalii privesc cu detasare ceea ce se petrece in PSD si ”nu se bucura de boala altuia”.

”Grupuri de putere au existat intotdeauna in PSD, iar canibalismul pesedist e cunoscut. Cei din PSD sunt in depresie nevrotica post-electorala si cauta acum vinovatii pentru esecul de la alegeri. Privim cu detasare ceea ce se petrece la PSD. Nu te poti bucura de boala altuia”, a spus Ungureanu.

El a afirmat ca este o lectie pentru PNL ceea ce se petrece in PSD si ca liberalii trebuie ”sa se desprinda de cei cu probleme penale, sa aiba o structura curata si sa indeparteze comportamente cinice si arogante”.

”Curatarea partidului pe seama aplicarii statutului PNL este dorita si de conducerea partidului”, a precizat Ungureanu. MRU a mai declarat ca PNL nu este grabit sa ajunga la guvernare, preocuparea principala fiind intarirea partidului, scrie Mediafax.

”Nu ne grabim sa ajungem la guvernare si nu suntem dispusi la schimbarea majoritatii guvernamentale. Interesul nostru este sa intarim noul PNL. Este o activitate de lung parcurs, ne pregatim intens pentru alegerile din 2016”, a mai declarat Mihai Razvan Ungureanu.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri