Presedintele PSD, Victor Ponta, i-a transmis lui Marian Lupu, presedintele Partidului Democrat din Moldova, felicitari pentru rezultatul obținut la alegerile din Republica Moldova, salutand votul pentru direcția pro-europeana, demonstrat de rezultatele preliminare, potrivit unui comunicat al PSD citat de Mediafax.

”Felicit Partidul Democrat din Moldova și președintele sau, Marian Lupu, pentru rezultatul foarte bun obținut la alegerile de duminica, așa cum este aratat el acum, de catre numaratorile preliminare. Votul primit de PDM confirma consolidarea forțelor social-democrate, pe scena politica din Republica Moldova, cu o creștere a numarului de mandate pentru acest partid", a transmis Ponta, citat in comunicat.

Liderul PSD saluta, de asemenea, rezultatele per ansamblu ale alegerilor din Republica Moldova, "care confirma continuarea direcției pro-europene impusa in ultimii ani". "Atat ca președinte al PSD, cat și ca prim-ministru al Guvernului Romaniei, asigur toate forțele politice democratice din Republica Moldova de intregul sprijin pentru realizarea proiectului de integrare europeana”, a mai afirmat Victor Ponta.

Dupa numararea a 87,7 la suta din voturile exprimate la alegerile parlamentare de duminica din R.Moldova, PSRM se situa pe primul loc, cu 21,16 la suta din voturi, fiind urmat de PLDM, cu 19,23 la suta. PCRM se afla pe locul al treilea, cu 17,87 la suta, urmat de PDM cu 15,76 la suta si Partidul Liberal cu 9,3 la suta. Conform acestor procente, PSRM ar obtine 26 de mandate, PLDM - 23, PCRM - 21 de mandat, PDM - 19 si PL - 12 mandate.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri