Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca incepand din 13 decembrie si pana in 19 decembrie va veni in Parlament cu noua structura de Guvern si cu proiectul de buget pe anul 2015.

"In acea saptamana, pana pe 19 decembrie, suntem gata cu noua formula de guvern, pentru ca pe 13 decembrie este ziua in care cei de la UDMR decid in mod oficial ca nu vor mai participa cu ministri la guvernare. Stiu ca au decis si stiu ca se vor tine de cuvant ca vor vota noua structura a guvernului si bugetul in acest an si asta inseamna ca putem veni imediat dupa 13 cu noua structura de guvern", a afirmat Victor Ponta, dupa sedinta grupurilor parlamentare reunite ale PSD, potrivit Mediafax.

El a spus ca i-a informat pe parlamentarii PSD ca trebuie sa decida impreuna daca exista sprijinul pentru continuarea guvernarii.

"I-am informat si pe colegii mei despre faptul ca trebuia sa decidem impreuna daca exista sprijinul grupurilor parlamentare pentru continuarea guvernarii. S-a dat un vot, a fost un vot unanim pentru continuarea programului de guvernare si de asemnea i-am anuntat ca asta inseamna sa venim cu bugetul in jur de 14, pe 10 il terminam la Guvern, dar in jur de 14 intra in Parlamemnt si cu o forma restructurata a Guvernului, din care sa faca parte, alaturi de PSD, cu cate 2 portofolii, colegii de la UNPR, PC si PLR", a explicat Victor Ponta.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri