Victor Ponta: In saptamana de pana in 19 decembrie suntem gata cu noua formula de guvern

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca incepand din 13 decembrie si pana in 19 decembrie va veni in Parlament cu noua structura de Guvern si cu proiectul de buget pe anul 2015.

"In acea saptamana, pana pe 19 decembrie, suntem gata cu noua formula de guvern, pentru ca pe 13 decembrie este ziua in care cei de la UDMR decid in mod oficial ca nu vor mai participa cu ministri la guvernare. Stiu ca au decis si stiu ca se vor tine de cuvant ca vor vota noua structura a guvernului si bugetul in acest an si asta inseamna ca putem veni imediat dupa 13 cu noua structura de guvern", a afirmat Victor Ponta, dupa sedinta grupurilor parlamentare reunite ale PSD, potrivit Mediafax.

El a spus ca i-a informat pe parlamentarii PSD ca trebuie sa decida impreuna daca exista sprijinul pentru continuarea guvernarii.

"I-am informat si pe colegii mei despre faptul ca trebuia sa decidem impreuna daca exista sprijinul grupurilor parlamentare pentru continuarea guvernarii. S-a dat un vot, a fost un vot unanim pentru continuarea programului de guvernare si de asemnea i-am anuntat ca asta inseamna sa venim cu bugetul in jur de 14, pe 10 il terminam la Guvern, dar in jur de 14 intra in Parlamemnt si cu o forma restructurata a Guvernului, din care sa faca parte, alaturi de PSD, cu cate 2 portofolii, colegii de la UNPR, PC si PLR", a explicat Victor Ponta.

Citeste si:
Ponta: Pro România va avea un candidat care va oferi o alternativă...
Ponta: Pro România va avea un...
Citeste si:
Care sunt primele simptome care apar in caz de coronavirus?
Care sunt primele simptome...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri