Camera: PNL va avea de la 1 februarie 2015 un singur grup parlamentar si un singur lider de grup

Secretarul Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a precizat, miercuri, dupa sedinta Biroului Permanent al acestui for, ca PNL va avea, incepand cu 1 februarie 2015, un singur grup parlamentar si un singur lider de grup, pana la acel moment grupurile PNL si PDL urmand sa functioneze separat.

”Exista o scrisoare din partea Comisiei de Regulament privind grupurile parlamentare PDL si PNL. S-a luat decizia ca sa se incadreze in cheltuielile legale si, pana cand dansii isi definitiveaza, deci credem ca pana in februaire, o sa mearga separat, cu doua grupuri, dar - a specificat presedintele Camerei - sa se incadreze in cheltuieli, ca si cand ar fi un singur partid, conform deciziei Tribunalului”, a spus, miercuri, secretarul Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu.

”Din momentul acesta pot sa mearga pe doua grupuri, iar de la 1 februarie o sa fie un singur grup, cu un singur reprezentant al grupului”, a mai adaugat Ciolacu.

Tribunalul Bucuresti a admis, pe 6 octombrie, cererea privind fuziunea prin contopire a Partidului National Liberal (PNL) cu Partidul Democrat Liberal (PDL), noua formatiune urmand sa se numeasca PNL. Prin aceeasi decizie s-a dispus si radierea celor doua partide politice care au fuzionat, respectiv a PDL si a PNL, din Registrul special.

Citeste si:
Tariceanu ridica problema suspendarii presedintelui Traian Basescu
Suspendarea presedintelui, o...
Citeste si:
Cele mai bune surse alimentare de vitamina C
Cele mai bune surse...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri