Geoana: Voi notifica RA-APPS ca sunt in curs de mutare si voi renunta la contract

Mircea Geoana a anuntat ca va notifica RA-APPS despre faptul ca este in curs de mutare si ca va renunta la contractul cu regia, transmitand celor care au pus presiune asupra lui ca sunt "penibili".

Senatorul PSD Mircea Geoana a anuntat, joi, ca va notifica RA-APPS despre faptul ca este in curs de mutare si ca va renunta la contractul cu regia, el mentionand ca le transmite celor care au pus presiune, inclusiv prin mijloace mediatice, referitor la tema casei in care sta, ca sunt "penibili", potrivit Mediafax.

”RA-APPS are 700 de locuinte pe care le inchiriaza la pretul pietei. Eu sunt unul din cei 700 de chiriasi al RA-APPS care platesc pretul pietei, un pret foarte mare. Nu exista in acest moment un interes al meu pentru a continua sa stau aici. Voi notifica in aceste zile RA-APPS cu privire la faptul ca sunt in curs de mutare si voi renunta la acest contract”, a spus Geoana. El le-a transmis celor care au pus presiune, inclusiv prin mijloace mediatice, referitor la tema casei in care sta, ca sunt ”penibili”.
”Celor care inceara de o maniera penibila sa puna presiune prin orice mod, inclusiv prin mijloace mediatice, pe un rival politic, le spun ca sunt absolut penibili si sa nu se mai agite - voi fi in alta casa si casa revine RA-APPS. Sper sa gaseasca un chirias care sa plateadaca chiria pietei, asa cum o plateam eu”, a spus Geoana. El a aratat ca plateste o chirie lunara de peste 3.000 de Euro pentru casa de la RA-APPS.

Senatorul Mircea Geoana, exclus din PSD, a anuntat, pe 28 noiembrie, ca a renuntat la functia de Inalt reprezentant al prim-ministrului, aratand ca a fost o functie in mare masura formala, pe care a acceptat-o "din dorinta de a da un pic de credibilitate" actiunii Guvernului. Mircea Geoana a fost numit in 12 februarie 2014, de catre premierul Victor Ponta, drept Inalt Reprezentant al primului-ministru pentru promovarea proiectelor economice strategice si de diplomatie publica, post infiintat in cadrul Cancelariei premierului, activitatea fiind onorifica si neremunerata.

Citeste si:
Geoană: NATO este cu toate radarele sus contra dezinformarilor...
Mircea Geoană: NATO este cu...
Citeste si:
27 de idei pentru un mic dejun gustos si sanatos
27 de idei pentru un mic...
Sursa foto: MEDIAFAX Foto

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri