Fostul lider liberal Mona Musca, care a intrat in silenzio stampa acum sapte ani, dupa ce a primit verdict de colaboare cu securitatea, a decis sa revina in spatiul public. Mona Musca spune ca ceea ce s-a intamplat la alegerile prezidentiale din noiembrie a fost "fantastic", adaugand ca Romania a batut pasul pe loc din cauza mentalitatilor si a politicienilor lipsiti de profesionalism si ancorati in "obiceiuri comuniste". Cariera politica a Monei Musca, care se bucura de o mare popularitate dupa instalarea Guvernului Tariceanu, in care ocupa portofoliul Culturii, a fost curmata prin verdictul CNSAS din 2006. Tot atunci, a fost exclusa din PNL, potrivit evz.ro.

"Categoric ca ce s-a intamplat la alegerile acestea a fost fantastic. Politicienii care nu au optimism, nu au ce cauta in politica. Cred ca, pana la urma, optimismul si reconcilierea cu tara, cu istoria ta, si cu istoria buna si cu istoria proasta, reconcilierea cu conducatorii tai pana la urma va da rezultate bune in Romania, cu conditia ca cei care sunt in varf sa inteleaga acest lucru si sa faca toate demersurile ca viata noastra si istoria Romaniei sa mearga in directia aceasta”, a declarat Mona Musca despre Klaus Iohannis", a spus Musca, in prima aparitie publica, la Romania TV.

Sursa foto: evz.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri