WALL-STREET.RO a sustinut timp de o luna si jumatate campania de sfaturi gratuite pentru politicieni "Ajuta-i sa-si faca treaba". Clasa politica romaneasca a dovedit in ultimii 25 de ani ca nu este nici pe departe un exemplu de buna guvernare. Motivele le gasiti voi. Noi va ajutam sa le transmiteti cateva sfaturi despre cum sa isi faca treaba mai bine in 2015. Oferim ca premii doua tablete.

Regulamentul concursului "Ajuta-i sa-si faca treaba!"

UPDATE 17 februarie: Campania "Ajuta-i sa-si faca treaba" s-a incheiat. Castigatorii au fost desemnati prin serviciul independent de extrageri aleatorii Tragerilasorti.ro. Vezi cine este castigatorul premiului pentru cel mai popular sfat oferit politicienilor si castigatorul premiului de participare.

Castigatorii vor fi contactati pe email si in cazul in care nu raspund mesajului trimis de organizatori in termen de 7 zile calendaristice se va proceda la contactarea rezervelor in ordinea in care au fost extrase.

STIREA INITIALA:

Nu stim daca vom deveni nemti peste noapte, dar putem incerca, fiecare dintre noi, sa schimbam ceva in bine in Romania. wall-street.ro va strange in perioada 6 ianuarie - 15 februarie sfaturile voastre pentru politicieni, fie ca se adreseaza membrilor Guvernului, presedintelui Romaniei, parlamentarilor si alesilor locali.

Am asteptat sa treaca sarbatorile de iarna, sa isi termine fiecare politician caltabosul si sarmaluta, si ne-am gandit sa incepem anul 2015 in forta. Vom deveni fiecare dintre noi consilierii unui politician, ai presedintelui sau premierului. Important este sa facem o lista lunga de sfaturi, cat mai pertinente si la obiect, pe care alesii nostri sa le puna in practica in 2015.

Asteptam sugestiile dumneavoastra cu privire la ce pot face politicienii pentru o societate mai buna in 2015. Ce sfaturi aveti pentru ei astfel incat sa construiasca o societate si o economie mai sanatoasa?

WALL-STREET.RO va premia cele mai bune sfaturi pentru politicieni si, la finalul campaniei, vom trimite aceste sfaturi gratuite catre Guvern, Presedintie sau, dupa caz, catre parlamentarul care va reprezinta. Punem la bataie 2 tablete ca sa iti urmaresti politicianul "favorit" oriunde si oricand.

Regulamentul campaniei "Ajuta-i sa-si faca treaba"

WALL-STREET.RO ofera in total 2 premii:

  • premiul pentru cel mai popular sfat, o tableta, va fi stabilit prin tragere la sorti dintre cele mai apreciate 10 propuneri, in functie de numarul de like-uri ale postarilor respective
  • a doua tableta va fi castigata in urma tragerii la sorti dintre toate postarile prin intermediul serviciului online de extrageri aleatorii www.tragerilasorti.ro

*Regulamentul complet al concursului il gasiti in documentul atasat

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri