Iohannis petrece Revelionul la resedinta din Cisnadioara a consulului Austriei la Sibiu

Presedintele Klaus Iohannis isi va petrece noaptea de Revelion la resedinta consulului onorific al Austriei la Sibiu, Andreas Huber, aflata in Marginimea Sibiului, la Cisnadioara, la petrecere fiind invitate alte cateva cupluri.

Surse din anturajul presedintelui Klaus Iohannis au declarat ca acesta isi va petrece noaptea de Revelion la casa de vacanta a consulului onorific al Austriei la Sibiu, omul de afaceri Andreas Huber. Casa se afla in Marginimea Sibiului, la Cisnadioara, in apropierea bisericii fortificate sasesti, scrie Mediafax.

Sursele citate au precizat ca la petrecerea la care au fost invitati sotii Iohannis vor mai participa cateva cupluri de prieteni apropiati ai acestora. Nu este prima data cand familia Iohannis va petrece Revelionul la locuinta lui Andreas Huber, prieten apropiat al fostului primar al Sibiului.

In plus, surse oficiale din administratia locala din Sibiu au precizat ca Iohannis nu va merge in Piata Mare a Sibiului la miezul noptii. Potrivit reprezentantilor Primariei Sibiu, primarul interimar Astrid Fodor va urca pe scena la cumpana dintre ani, urmand sa fie alaturi de sibienii care se vor afla in centrul orasului la intrarea in noul an.

Citeste si:
Ciolacu: Cetăţenii, găsiţi vinovaţi de Iohannis pentru creşterea...
Marcel Ciolacu: Cetăţenii,...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri