Victor Ponta a transmis un scurt mesaj de Anul Nou, in care ureaza La Multi Ani tuturor. El a precizat ca este pentru cei care au sau nu Facebook, precum si pentru cei care "ne simpatizeaza", dar si pentru cei care "ne urasc". Premierul este convisn ca 2015 va fi unul bun. Klaus Iohannis, in schimb, a realizat un video pentru a transmite romanilor la multi ani.

"La multi ani tuturor - si cei care au Facebook si celor care nu au, si celor care ne simpatizeaza si celor care ne urasc! Sigur 2015 va fi un an bun!", scrie Ponta pe Facebook. El isi insoteste mesajul cu o fotografie in care apare alaturi de familie. In camera in care se afla premierul cu familia, prezentata in fotografie, apar insemnele complexului turistic cu profil militar Arsenal Park al fratilor Cristescu, din Orastie, locul in care PSD a organizat Comitetul Executiv National in vara acestui an si in care Ponta si-a petrecut Revelionul anul trecut, potrivit Mediafax.

Ce mesaj de Anul Nou a transmis presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis, a transmis, miercuri, in mesajul de Anul Nou, in care a afirmat ca ar vrea ca 2015 sa fie inceputul acelei Romanii a normalitatii pe care cu totii ne-o dorim si ca de acum inainte sa nu fie nevoie de zile speciale pentru incredere si speranta. ”Dragi romani din tara si din strainatate, Incheiem un an care ne-a adus provocari si schimbari. Incepem un an nou in care va trebui sa construim temeinic, pentru ca speranta sa devina realitate. Si o vom face impreuna”, afirma presedintele Klaus Iohannis in mesajul postat pe site-ul Administratiei Prezidentiale.

Potrivit lui Iohannis, ”de Sarbatori, suntem mai buni unii cu altii, avem mai mult timp pentru cei care trec prin greutati, avem si mai multa incredere si speranta in viitor si lasam la o parte ce ne desparte si pastram ceea ce ne uneste”. ”Gandul meu se indreapta azi catre voi toti, concetatenii mei de pretutindeni. Catre cei mai tineri, care isi doresc un viitor mai bun in tara noastra. Catre cei care, prin munca si initiativa lor, duc Romania inainte. Catre parintii si bunicii nostri, care ne-au croit un drum in viata. Gandul meu se indreapta azi catre cei care slujesc sub drapelul Romaniei si al aliatilor nostri si ne fac cinste. Si catre cei pentru care Romania inseamna «acasa», oriunde s-ar afla”, se mentioneaza in mesaj.

Presedintele transmite cu acest prilej dorinta sa, pentru noul an: ”As vrea ca de acum inainte sa nu fie nevoie de zile speciale pentru incredere si speranta. As vrea ca 2015 sa fie inceputul acelei Romanii a normalitatii pe care cu totii ne-o dorim!” Seful statului isi incheie mesajul cu urarea ”Sarbatori fericite si «La multi ani»!”

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri