Mai multe fotografii publicate pe Facebook in ultima perioada si atribuite primei doamne, Carmen Iohannis, au starnit discutii aprinse referitoare la continutul postarilor. Surse din cadrul Administratiei Prezidentiale au declarat, pentru „Adevarul”, ca Prima Doamna nu are, insa, un cont pe reteaua sociala.

Conturile create pe Facebook si care poarta numele lui Carmen Iohannis nu ii apartin, au precizat surse din Administratia Prezidentiala pentru „Adevarul”. Prima Doamna va avea insa un cont pe reteaua sociala, cat de curand, si planuieste sa fie activa in mediul online, au afirmat aceleasi surse, scrie

Adevarul.

Precizarea intervine in contextul in care, recent, mai multe fotografii publicate pe conturile atribuite lui Carmen Iohannis au starnit reactii acide in mediul online. O fotografie publicata in preajma Sarbatorilor si realizata de fotograful Mugur Varzariu, infatiseaza cuplul prezidential in timpul rugaciunii. Imaginea a fost realizata la 2 noiembrie 2014, in cadrul unui documentar referitor la alegerile prezidentiale.

Citeste mai multe pe adev.ro/nhnvjz

Citeste si:
EXCLUSIV Director Facebook: Ce impact are social media asupra...
EXCLUSIV Director Facebook:...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »Citeste si
Mihai Chirica va candida la primaria Iasi din partea PNL
Setari Cookie-uri