Bogdan Stanoevici, fost ministru delegat pentru Romanii de Pretutindeni, de profesie actor, a carui demisie a fost ceruta din cauza problemelor cu care s-a confruntat diaspora in a-si exercita votul la alegerile prezidentiale, a fost numit de premierul Ponta secretar de stat la Ministerul Culturii.

Decizia de numire in functie a fost semnata vineri de Ponta. Stanoevici a fost revocat din functia de ministru delegat pentru Romanii de Pretutindeni la finele anului trecut, in contextul formarii noului Guvern Ponta, potrivit Mediafax.

El a fost contestat pentru modul in care si-ar fi indeplinit atributiile ministeriale pentru diaspora, care s-a confruntat cu probleme in a-si exercita votul la alegerile prezidentiale de anul trecut, iar Traian Basescu, atunci presedintele tarii, a cerut demisia acestuia.

Bogdan Stanoevici este de profesie actor, fiind cunoscut pentru roluri precum "Sania albastra", de Ioan Carmazan, "Noi, cei din linia intai", de Sergiu Nicolaescu, si "Tertium non datur", de Lucian Pintilie. Cu doar cateva luni inainte de Revolutie, acesta a parasit Romania in 1989, stabilindu-se in Franta, unde si-a continuat cariera actoriceasca. Bogdan Stanoevici a revenit in Romania in anul 2011.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri