Romania reuseste sa depaseasca disputele politice si sa puna bazele unui dialog pe proiecte extrem de importante, dupa un an 2014 foarte incarcat si tensionat, in care s-a trecut prin doua campanii electorale care au avut, din pacate, un efect de polarizare si divizare, afirma premierul Victor Ponta.

Victor Ponta transmite, intr-un mesaj cu ocazia aniversarii a 156 de ani de la Unirea Principatelor Romane, ca "dezbinarea" a fost intotdeauna marele dusman al romanilor si ca doar uniti romanii sunt puternici si pot asigura copiilor un viitor mai bun, potrivit Mediafax.

"Marcam astazi a 156-a aniversare a unirii Mol­dovei cu Tara Romaneasca sub conducerea lui Alexandru Ioan Cuza - un moment istoric care ne arata ca eforturile depuse pentru implinirea proiectelor comune ale poporului roman si viziunea unificatoare au intotdeauna forta de a schimba in bine destinul tarii noastre. Ma bucur ca, anul acesta, sarbatoarea nationala isi gaseste un corespondent in atmosfera politica generala, dar si in dorinta de solidaritate manifestata de romani. Imi doresc ca in 2015 sa fim mai uniti in jurul unor proiecte comune, facem mai putina politica si mai multa administratie, sa fim mai putin preocupati de ambitii si batalii interne si mai interesati de soarta romanilor de pretutindeni, de imbunatatirea nivelului de trai si de locul Romaniei in lume", spune liderul PSD, premierul Victor Ponta.

El apreciaza ca Romania reuseste in prezent sa depaseasca conflictele politice si sa puna bazele unui dialog pe o serie de proiecte extrem de importante. "Dupa un an 2014 extrem de incarcat si tensionat, in care am trecut impreuna prin doua campanii electorale care au avut, din pacate, un efect de polarizare si divizare, cred ca reusim in prezent sa depasim conflictele politice si sa punem bazele unui dialog pe o serie de proiecte extrem de importante pentru Romania. Iar aceasta cred ca este invatatura cheie a Zilei Unirii Principatelor - sa fim uniti in Europa!", isi incheie Victor Ponta mesajul transmis de Guvern intr-un comunicat.

In acelasi timp, pe Facebook, Victor Ponta spune ca vrea sa transmita un singur si simplu mesaj, si anume ca dezbinarea a fost intotdeauna marele dusman al romanilor si ca doar uniti romanii sunt puternici si pot asigura copiilor lor un viitor mai bun. "Fericiti cei care iubesc si lupta pentru unire, rai sunt cei care si azi se bucura sa dezbine si sa promoveze cearta si razboiul intre romani si romani. Am incredere ca uniti vom fi puternici!", conchide Victor Ponta.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri