Traian Basescu si-a publicat astazi pe pagina de Facebook "Traian Basescu -comunitate" noua adresa de e-mail, respectiv "traianbasescu@sofrad.ro". Fostul presedinte spune ca aceasta adresa devine valabila incepand cu 1 februarie.

"Pentru prietenii paginii ! Incepind cu data de 01.02.2014 ora 00.00, noua mea adresa mail este traianbasescu@sofrad.ro. Pentru cei care vor sa injure se mentine vechea adresa mail. Traian Basescu", se spune in postarea de pe Facebook. In acest moment, postarea are peste 9.000 de like-uri.

Ce a declarat Traian Basescu la finalul mandatului

Traian Basescu a declarat, intrebat daca, dupa terminarea mandatului de presedinte, doreste sa bifeze si functia de premier, ca nu are inca proiecte politice dar ca preponderent, se va misca printre ”amicii pe care ii mai are in PMP” si in familie, scrie Mediafax. Intrebat daca doreste sa mai bifeze si o functie de premier, dupa ce a fost presedinte, Traian Basescu a spus: ”Am un singur gand, vreau acasa” si a adaugat ca l-a botezat si pe nepotelul sau din partea fiicei cea mare, Ioana. ”Nu o sa fiu unul care sa stea in casa”, a precizat el.

Totusi, presedintele a tinut sa mentioneze ca ”va folosi un birou de la PMP”. ”Nu am inca proiecte politice, preponderent, o sa ma misc printre amicii pe care ii mai am la PMP, si in familie”, a mai declarat Basescu.

Traian Basescu a declarat ca nu are nicio parere de rau ca pleaca de la Cotroceni, intrucat are sentimentul ca a facut tot ce a putut pentru ca Romania sa se modernizeze,chiar daca nu a fost "un presedinte genial", subliniind totodata ca poate alte tactici decat confruntarea ar fi fost mai bune.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri