4 Februarie 2015

Top 10 declaratii Elena Udrea: de la "mi se intampla sa ascult manele", la "va spun peste 10 ani daca sunt iubita lui Basescu"



De aproape 11 ani in politica romaneasca, Elena Udrea se afla in prezent pe lista persoanelor pe care DNA le ancheteaza, “blonda de la Cotroceni” fiind implicata in dosarele “gala Bute” si “Microsoft”. Pana sa ajungem insa la posibila incheiere prematura a carierei sale politice, merita sa aruncam o privire asupra celor mai interesante, amuzante si chiar jenante interventii ale Elenei Udrea de-a lungul ultimilor ani.

Sunteti iubita lui Traian Basescu? "Va raspund peste 10 ani"

In aprilie 2005, Academia Catavencu publica un interviul in care Elena Udrea este intrebata daca la acel moment era iubita presedintelui Traian Basescu. Raspunsul il puteti citi in continuare:

“Stiti de cand astept intrebarea asta? La intrebarea asta pot sa va raspund peste zece ani?”

Intrebata ulterior de catre alti jurnalisti despre felul ciudat in care a raspuns, Udrea a oferit diverse explicatii. In cadrul unei emisiuni a lui Robert Turcescu ea a afirmat ca a raspuns in gluma, in vreme ce anul trecut, cand un jurnalist TVR i-a cerut sa dezvaluie raspunsul avand in vedere ca aproape s-au implinit cei 10 ani, Elena Udrea s-a aratat ofensata intreband la randul ei de ce Klaus Iohannis, de exemplu, nu trebuie sa raspunda unor asemenea intrebari ofensatoare.


"Mi se mai intampla sa ascult si manele..."

Mi se mai intampla sa ascult si manele… la petreceri si astfel de ocazii. Dar nu pot sa spun ca imi plac foarte mult manelele. Totusi, daca la o petrecere sunt manele, nu ma ridic si plec. ‘Trece vremea’, de Gabriel Cotabita, este melodia mea preferata

Declaratia a fost facuta in cadrul emisiunii 100%, realizata de Robert Turcescu si difuzata de Realitatea TV.

Foto: Mediafax


Da... ma rog... stirea este falsa, Norvegia nu face parte din UE

Probabil cea mai mare gafa comisa in direct de catre Elena Udrea a avut loc in cadrul aceleiasi emisiuni a lui Robert Turcescu din 2005. Realizatorul i-a prezentat Elenei Udrea o stire falsa potrivit careia presedintele Norvegiei ar fi declarat ca va propune un referendum in care sa se voteze iesirea tarii sale din UE, daca Romania si Bulgaria vor fi acceptate in Uniune. Elena Udrea, la acea data consilier de stat la Presedintia Romaniei, nu a realizat ca stirea este falsa avand in vedere ca Norvegia nu facea (si inca nu face) parte din UE si nici nu are un presedinte. Care a fost reactia doamnei Udrea?

Da... ma rog… stirea este falsa, Norvegia nu are presedinte si nu face parte din UE. M-am gandit strict la integrarea Romaniei.

Foto: captura Youtube / Realitatea tv


"Chiar o simpatizez pe Elena Udrea pentru ca si dansa se lupta asa cum as face si eu"

Aproape la fel de jenanta este si presupusa interventie a Elenei Udrea intr-o emisiune radio a lui Robert Turcescu. Chiar daca nu a fost niciodata dovedit acest lucru, inregistrarea indica destul de clar ca Udrea ar fi intervenit telefonic in cadrul emisiunii, sustinand ca este doar o simpla ascultatoare.

Chiar o simpatizez pe Elena Udrea pentru ca si dansa se lupta asa cum as face si eu daca as avea o pozitie publica. Se incearca sa se deturneze adevarul (…). Majoritatea asta care se incapataneaza in jurul lui Iohannis nu are dreptate. Constitutional vorbind nu poate impune presedintelui Romaniei un prim-ministru.


(despre Traian Basescu) "Mi-a spus sa nu mai port decolteuri asa de adanci. Eu nu stiu cum traieste. Nu doarme, nu mananca"

(vorbind despre Traian Basescu) Eu nu stiu cum traieste. Nu doarme, nu mananca. Din ce am vazut, ii plac ciorba de pui si supa de pui cu galuste. (...) Mi-a spus sa nu mai port decolteuri asa de adanci

Declaratie facuta in cadrul mai multor interviuri, preluate de Jurnalul National

Foto: Mediafax


"Nu am ales Cotroceniul, am ales Traian Basescu"

Nu am ales Cotroceniul, am ales Traian Basescu. Intotdeauna am vrut sa imping lucrurile inainte. De aceea m-am hotarat sa intru in politica. (...) Asa l-am cunoscut pe Traian Basescu. Am crezut in demersul lui din prima clipa. De aceea l-am urmat la Cotroceni

Declaratie facuta in cadrul unui interviu preluat de 9AM.ro.


"Votezi Ponthannis, votezi actualul sistem politic corupt"

In campania electorala de anul trecut, Elena Udrea a tinut sa sublinieze ca oricine va acorda un vot candidatilor Victor Ponta sau Klaus Iohannis, automat va vota pentru sistemul politic falit si corupt, realizand chiar si un clip in acest sens.

Dupa ce a iesit din cursa, in turul al doilea, Udrea si-a oferit totusi sustinerea candidatului Klaus Iohannis, afrimand ca "electoratul meu nu e obligat sa faca nimic. Sunt sigura ca va face asa cum va analiza si cum va judeca, dupa valorile si principiile pe care le respecta. Dar este cel mai anti-Ponta si anti-PSD electorat. Iar eu pot sa va spun ca voi vota impotriva lui Victor Ponta”.


"Vor sa ma decredibilizeze, ingropandu-ma in dosare"

Vor sa ma decredibilizeze, ingropandu-ma in dosare. Voi continua insa sa spun ceea ce stiu despre omul care vrea sa controleze Romania prin folosirea secretelor tuturor, generalul Coldea de la SRI

Declaratie postata la inceputul acestei saptamani de Elena Udrea pe contul sau de Facbook, lansand un atac direct la adresa directorul interimar al SRI Florian Coldea (foto).

Foto: Mediafax


"Sotul nu spune acasa sotiei tot ce face"

Cred ca sunteti de acord cu mine ca este frecventa situatia in care sotul nu spune acasa sotiei nici tot ce face, nici toti banii pe care ii castiga sau cum ii castiga. (...) Cat priveste obligatia mea de a prezuma ca fostul sot facea afaceri cu bani banuiti acum ca fiind ilegal obtinuti, cred ca este evident ca nu i se poate cere unei neveste sa isi verifice barbatul ce fel de afaceri face. Eu nu mi-am verificat fostul sot nici daca avea relatii extraconjugale, pentru ca o casatorie inseamna si incredere

Declaratie facuta ca reactie la implicarea ei in dosarul "Microsoft", in cadrul caruia este anchetat si fostul sot Dorin Cocos.

Foto: Mediafax


"Cred ca politica se face cu sinceritate"

Pentru final am pastrat o declaratie scurta si simpla, facuta de Elena Udrea la inceputul carierei. Oare acum ar mai spune acelasi lucru?

Cred ca politica se face cu sinceritate




Citeste si