Un hotel intreg din Bucuresti a fost calcat de hoti. Cel mai important: cele 50 de camere erau ocupate de parlamentari. Ca si cum nu ar fi fost de ajuns, sunt multe detalii care transforma cazul intr-unul suspect pentru politisti. Cladirea este aproape de centru, in zona Mosilor, iar de o luna fusese debransata de la reteaua electrica.

Haine, laptopuri si alte obiecte personale au disparut in noaptea de sambata spre duminica. Toate camerele erau goale. Parlamentarii erau acasa, in orase de provincie, scrie Digi24.ro.

„Am ajuns luni dimineata la Parlament si mi-au spus unii colegi: vezi ca la hotel la noi e prapad, e jale, e devalizat, e absolut tot!”, a declarat Calin Matei, deputat PSD. Parlamentarii sunt revoltati. Este posibil ca angajatii hotelului sa nu fie straini de asta, cred ei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri