Victor Ponta l-a numit pe George Constantin Brezoi (Partidul Conservator) in functia de vicepresedinte al AAAS. George Brezoi eliberat in urma cu o luna din postul de secretar de stat la Departamentul pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Mediul de Afaceri si Turism si este fost director al unei firme din Valenii de Munte.

Decizia de numire a lui Brezoi in postul de vicepresedinte al Autoritatii de Administrare a Activelor Statului (AAAS) a fost semnata vineri de premierul Victor Ponta. Inainte sa fie numit secretar de stat, Brezoi a lucrat, in intervalul noiembrie 2010-martie 2014, ca sef oficiu la Oficiul Teritorial pentru IMM-uri si Cooperatie Ploiesti, avand atributii de ordonator de credite, coordonare a activitatii oficiului, implementarea proiectelor si programelor pentru IMM-uri, relateaza Mediafax.

In acelasi timp, conform propriului CV, in perioada octombrie 2008-martie 2014, el a fost si director general al firmei de consultanta Bri Solution SRL Valenii de Munte. Inainte de asta, George Brezoi a fost intre 2007 si 2008 director al departamentului de cercetare si dezvoltare al companiei Montplast Ploiesti, dupa ce anterior a fost director tehnic la aceeasi companie. Cariera lui Brezoi in mediul privat a inceput ca administrator al firmei Clever Giurgiu.

Ce studii are George Brezoi

George Brezoi, 31 de ani, este in prezent student la Facultatea de Litere si Stiinte de la Universitatea Petrol si Gaze Ploiesti la specializarea Pedagogie, facultate pe care a inceput-o in 2012. Brezoi este licentiat in economie la Universitarea Spiru Haret din Bucuresti si are un masterat in management educational si integrare europeana la Facultaea de Petrol si Gaze Ploiesti din 2010.

De asemenea George Brezoi a absolvit mai multe cursuri de formare. Printre ele se numara cursuri de auditor intern, formator si expertt achizitii publice.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri