Victor Ponta l-a numit pe George Constantin Brezoi (Partidul Conservator) in functia de vicepresedinte al AAAS. George Brezoi eliberat in urma cu o luna din postul de secretar de stat la Departamentul pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Mediul de Afaceri si Turism si este fost director al unei firme din Valenii de Munte.

Decizia de numire a lui Brezoi in postul de vicepresedinte al Autoritatii de Administrare a Activelor Statului (AAAS) a fost semnata vineri de premierul Victor Ponta. Inainte sa fie numit secretar de stat, Brezoi a lucrat, in intervalul noiembrie 2010-martie 2014, ca sef oficiu la Oficiul Teritorial pentru IMM-uri si Cooperatie Ploiesti, avand atributii de ordonator de credite, coordonare a activitatii oficiului, implementarea proiectelor si programelor pentru IMM-uri, relateaza Mediafax.

In acelasi timp, conform propriului CV, in perioada octombrie 2008-martie 2014, el a fost si director general al firmei de consultanta Bri Solution SRL Valenii de Munte. Inainte de asta, George Brezoi a fost intre 2007 si 2008 director al departamentului de cercetare si dezvoltare al companiei Montplast Ploiesti, dupa ce anterior a fost director tehnic la aceeasi companie. Cariera lui Brezoi in mediul privat a inceput ca administrator al firmei Clever Giurgiu.

Ce studii are George Brezoi

George Brezoi, 31 de ani, este in prezent student la Facultatea de Litere si Stiinte de la Universitatea Petrol si Gaze Ploiesti la specializarea Pedagogie, facultate pe care a inceput-o in 2012. Brezoi este licentiat in economie la Universitarea Spiru Haret din Bucuresti si are un masterat in management educational si integrare europeana la Facultaea de Petrol si Gaze Ploiesti din 2010.

De asemenea George Brezoi a absolvit mai multe cursuri de formare. Printre ele se numara cursuri de auditor intern, formator si expertt achizitii publice.

Victor Ponta: PRO Romania nu...
Citeste si: PRO Romania nu va incheia aliante cu PSD sau PNL


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »Citeste si
Ponta se suceste: Vrea candidat comun PSD-ALDE-PRO Romania