Liderul PLR Calin Popescu Tariceanu a transmis, vineri, o scrisoare deschisa adresata politicienilor din PNL, in care le propune acestora un armistitiu pe noul Cod Fiscal, pe care il descrie ca fiind "cea mai liberala reforma fiscala din 2004, de la introducerea cotei unice".

“Va scriu pentru a va cere sa sustineti un armistitiu pe noul Cod Fiscal. Macar noi, liberalii, sa spunem: «batalia politica se opreste la Codul Fiscal!». Va cer sa nu incercati sa blocati noul Cod Fiscal, doar pentru ca Vasile Blaga si Catalin Predoiu vor sa ajunga la putere cat mai rapid”, se arata in scrisoarea deshisa a lui Tariceanu. Adresandu-se, de asemenea, oamenilor politici din PNL, el arata, ca, desi partidul s-a transformat intr-unul popular, "condus din umbra de oamenii lui Basescu", multi dintre cei din PNL sustin ideile liberale, scrie Mediafax.

"Codul Fiscal este sprijinit de mediul de afaceri caruia i s-a pus funia la gat de oamenii care au fost in guvernarile Boc si Ungureanu si care au devenit, multi dintre ei, colegi cu voi”, a mai sustinut el. Presedintele Senatului a adaugat ca, in opinia sa, acest Cod Fiscal va trece oricum de Parlament. Potrivit afirmatiilor sale, noul Cod Fiscal nu este pentru 1-2 ani, ci este o reforma fiscala pentru cel putin 10 ani de acum incolo. "Dupa ce il trecem, cu toti, prin Parlament, lupta politica poate sa reinceapa. Romania are nevoie de acest moment de luciditate si maturitate politica (…)”, a conchis Tariceanu.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri