Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, la bilantul MAI, ca va pleda pentru conditii salariale si de munca decente pentru angajatii acestui sistem, aratand ca intelege constrangerile cu care se confrunta oamenii care servesc legea, transmite Mediafax.

Iohannis a afirmat ca participa pentru prima data, in calitate de presedinte al Romaniei, la bilantul Ministerului de Interne, una din principalele institutii cu atributii in domeniul apararii si securitatii nationale.

Seful statului a aratat ca aceasta institutie este, prin natura activitatii, prima interfata in relatia dintre stat si cetatean. ”Cu totii ne dorim o Romanie sigura, in care relatia dintre stat si individ, sa se bazeze pe respect reciproc, in care cetatenii stiu ca drepturile le sunt respectate si legea este aceeasi pentru toti”, a spus Iohannis.

”Inteleg constrangerile cu care se confrunta oamenii care servesc legea. Voi pleda intotdeauna pentru conditii salariale si de munca decente, si pe masura raspunderii”, a spus seful statului.

Dancila felicita echipa de...
Citeste si: Dancila felicita echipa de fotbal. Comentariile ironice abunda!


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »Citeste si
Iohannis: Vreau sa raman presedintele Romaniei si nu al CE