Premierul Victor Ponta i-a multumit, sambata, la Targu Jiu, "lui Liviu (n.r. - Dragnea, ministrul demisionar al Dezvoltarii Regionale, aflat langa el), care s-a implicat foarte mult in proiectul modernizarii stadionului" din municipiu, adaugand ca "in Romania, nicio fapta buna nu ramane nepedepsita"

Premierul Victor Ponta si ministrul demisionar al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, Liviu Dragnea, condamnat, vineri, de instanta suprema la un an de inchisoare cu suspendare in dosarul "Referendumul", se afla la Targu Jiu, petru semnarea contractului privind modernizarea stadionului din municipiu, transmite corespondentul Mediafax.

Ponta le-a urat contructorilor sa se incadreze in termenul de executie a lucrarilor, prevazut in contract, adaugand ca, de regula, in Romania termenele de realizare a unor constructii sunt depasite. In acelasi context, Ponta a felicitat si a multumit Companiei Nationale de Investitii si "lui Liviu (n.r. - Dragnea, aflat alaturi de el), care s-a implicat foarte mult in acest proiect", adaugand: "In Romania orice fapta buna nu ramane nepedepsita".

Ponta, care a precizat ca "inevitabil este subiectiv" in ceea ce priveste Targu Jiu si ca este convins ca echipa Pandurii merita un asemenea stadion modern, a mai declarat ca un contract similar va fi semnat, tot sambata, si la Craiova, pentru realizarea unui stadion, el precizand ca a avut o "pretentie" pe care si-o asuma, si anume ca ambele contracte sa fie semnate in aceeasi zi, ca sa nu se supere nimeni. La randul sau, Liviu Dragnea, ministrul demisionar al Dezvoltarii Regionale, a spus ca este la Targu Jiu in aceasta zi pentru ca a pus "foarte mult suflet in acest proiect, care s-a nascut greu" si ca de aceea a acceptat invitatia premierului si a oamenilor de a fi prezent la semnarea contractelor pentru cele doua stadioane.

Premierul Victor Ponta si ministrul demisionar Liviu Dragnea participa, sambata, la semnarea contractului de proiectare - executie a lucrarilor de reabilitare si extindere a capacitatii pentru Stadionul Municipal “Tudor Vladimirescu” si la semnarea contractului de proiectare - executie a Complexului Sportiv Craiova - stadionul de fotbal “Ion Oblemenco”. Contractele sunt semnate intre Compania Nationala de Investitii si constructorii care realizeaza lucrarile.

Citeste si:
Gorj: Controale ITM la angajatori cu peste 99 de salariaţi
Gorj: Controale ale...

Liviu Dragnea a anuntat ca a demisionat din postul de ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, iar luni, in sedinta Biroului Permanent al PSD, isi va depune mandatul de presedinte executiv al partidului, ca urmare a deciziei instantei de a-l condamna in dosarul "Referendumul".

El a precizat ca se considera in continuare nevinovat, dar ca a luat act de decizia instantei, nestiind insa care va fi motivarea deciziei. Dragnea a fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendare, in dosarul privind fraude la referendumul din 2012, pentru demiterea presedintelui Traian Basescu, decizia luata vineri de instanta suprema nefiind definitiva. Liviu Dragnea, secretar general al PSD la data faptelor, a fost trimis in judecata pentru infractiunea de folosire a influentei sau autoritatii de catre o persoana care detine o functie de conducere intr-un partid, in scopul obtinerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Citește și
PSD: Vom corecta in Parlament ordonanta de amanare a ratelor
Setari Cookie-uri