Ruleta ruseasca - razboi pe Transgaz, Armata si pe Basarabia. Spre cine a tintit Putin prin cei cinci romani "indezirabili"

Cele cinci nume mentionate pe lista neagra intocmita de Moscova par alese la intamplare, tintindu-se spre pioni mai importanti ai tarii noastre, considera analistii. Cel putin unul dintre cei cinci - Adrian Cioroianu (istoric), Eugen Tomac (politician), Iulian Chifu (analist), Gheorghe Hategan (energetician), Tiberiu Chodan (fost comandant al Flotei) - nici nu mai activeaza in sistemul care i-ar fi atras antipatia Rusiei, scrie Adevarul.

Criteriul prin care a fost intocmita lista neagra de la Moscova, aparuta in spatiul public, ramane neclar. Pe documentul care a fost transmis ambasadelor europene figureaza cinci nume din Romania, specialisti din domenii diferite de activitate. Pe documentul recunoscut de oficialii de la Moscova si transmis de Ministerul de Externe al Rusiei ambasadelor europene, cu mentiunea sa ramana secret, figureaza 89 de politicieni si oficiali europeni, dintre care cinci nume sunt din Romania, specialisti din domenii diferite de activitate.

Citeste mai mult pe Adevarul.ro.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »



Setari Cookie-uri