3 Iunie 2015

Victor Ponta: Daca Dragnea era achitat, cred ca acum judecatoarele erau arestate



Victor Ponta a spus la Romania TV ca judecatoarele care l-au condamnat pe Liviu Dragnea la un an de inchisoare cu suspendare in dosarul Referendumul ar fi fost arestate daca il achitau pe fostul vicepremier.

Prim-ministrul Victor Ponta a admis, la Romania TV, ca in PSD exista o oarecare tensiune dupa condamnarea lui Liviu Dragnea in dosarul Referendumul. "Este tensiune in PSD pentru ca am guvernat si guvernam si la nivel central, guvernam si la nivel local. Dupa chestia asta, absolut nedreapta cu condamnarea lui Dragnea ca am facut referendum de parca l-a facut Dragnea singur, dar l-am facut toti.

Liviu Dragnea a fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendare, in dosarul privind fraude la referendumul din 2012, pentru demiterea presedintelui Traian Basescu, decizia luata de instanta suprema nefiind definitiva. Ulterior, Dragnea a renuntat la functia de presedinte executiv al PSD, dar va coordona partidul. Ponta a anuntat in acelasi timp ca toti membrii Comitetului Executiv considera ca decizia instantei de condamnare a acestuia pentru dosarul "Referendumul" este nedreapta si va fi contestata.

La randul sau, Dragnea a precizat ca a depus deja contestatie la decizia instantei.



Citeste si