Presedintele Partidului Social Romanesc (PSRO), senatorul Mircea Geoana a declarat, vineri, in timpul dezbaterilor pe tema motiunii de cenzura, ca este "o premiera la nivel mondial" faptul ca un premier in functie este acuzat de coruptie.

"Suntem in situatia ingrata in care, in premiera la nivel mondial, un prim-ministru in functie este acuzat de coruptie. Este un fapt. Nu vreau sa ma gandesc ce ar fi fost in tabara actualei majoritati daca un premier din tabara cealalta ar fi fost pus sub acuzare", a spus Geoana, scrie Mediafax.

Geoana a facut un apel la fostii sai colegi din arcul guvernamental pentru a gasi o solutie sa-l inlocuiasca pe Victor Ponta de la conducerea Executivului.

"Este un balast pentru tara, este balast pentru PSD, este un balast pentru oamenii acestei tari. Daca aveti o majoritate care functioneaza si va fi demonstarata azi, aveti curajul sa spuneti ca asa nu mai poate continua", s-a adresat Geoana fostilor colegi.

"Momentul pe care il dezbatem azi in Parlamentul Romaniei, datorita evolutiilor din ultimele cateva zile, depaseste cu mult tema motiunii de cenzura pe care PSRO o sustine si, de fapt, discutia pe care o avem azi tine de o altfel de Romanie", a spus senatorul Geoana.

Presedintele PSRO a spus ca probabil, desi Ponta sustine ca nu exista o solutie,"astazi cel putin, cu privire la inlocuirea domniei-sale din fruntea Guvernului, dar asta nu inseamna ca aceasta conversatie sub cupola Parlamentului Romaniei, trebuie sa tina cont astazi, maine, peste doua zile, peste doua saptamani, peste cat timp va fi necesar".

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri