Cosma: "Ponta, daca e barbat, nu-si da demisia cand se intoarce"

Presedintele Consiliului Judetean Prahova, Mircea Cosma a declarat, miercuri, ca nu are "niciun motiv de ingrijorare in privinta coalitiei" si a spus ca premierul Ponta nu-si va da demisia, dupa ce se intoarce in tara, "daca e barbat".

"Nu am niciun motiv de ingrijorarea in privinta coalitiei. Rezista guvernarea, nu avem nicio problema. Asta cu sanatatea, stiti ca primul stalp al omenirii se numeste populatia si starea ei de sanatate, nu e altul nici ingineria, nici justitia. Omenirea se sprijina pe trei stalpi, il are pe primul sanatatea, daca nu stim sa ne ocupam de sanatate, inseamna ca traim degeaba. Deci, Ponta este intr-o situatie delicata din punctul de vedere al sanatatii", a spus Cosma, intrebat daca lipsa lui Victor Ponta este un impediment in activitatea PSD, potrivit Mediafax.

Intrebat daca a vorbit cu Ponta, Cosma a spus: "E normal. I-am transmis sanatate in Turcia. Pai, nu are casa pe ulita cu mine, in Cornu? Treaba lui unde s-a operat, sanatatea lui este cea mai importanta problema".

Intrebat daca el crede ca Ponta isi da demisia cand se intoarce in tara, Cozma a spus: "Daca e barbat, nu si-o da".

Citeste si:
Ponta: Pro România va avea un candidat care va oferi o alternativă...
Ponta: Pro România va avea un...
Citeste si:
Tratament pentru cresterea parului
Tratament pentru cresterea...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri