Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, care joi face o vizita oficiala in Romania, este primit, la ora transmiterii acestei stiri, de catre ministrul Apararii, Mircea Dusa, la sediul Ministerului Apararii, informeaza Mediafax.

Celor doi oficiali le-a fost prezentat onorul si au trecut in revista garda militara, fiind intonate imnul de stat al Romaniei si imnul Norvegiei. Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a salutat garda militara in limba romana, spunand ”Buna ziua”.

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, mai are in program, joi, intalniri cu presedintele Klaus Iohannis si premierul interimar Gabriel Oprea, precum si o vizita la Unitatea NATO de Integrare a Fortelor.

De la ora 10.00, oficialul NATO se va intalni cu premierul interimar Gabriel Oprea, la Palatul Victoria, iar apoi cu ministrul Afacerilor Externe Bogdan Aurescu, la sediul MAE. Secretarul general al NATO va fi primit de presedintele Klaus Iohannis la Cotroceni, de la ora 11.30, cei doi urmand sa sustina o declaratie de presa comuna, de la ora 12.20, si sa participe la un dejun oficial, de la ora 12.50.

Jens Stoltenberg mai are in program o vizita la Unitatea NATO de Integrare a Fortelor, alaturi de presedintele Klaus Iohannis si ministrul Apararii Mircea Dusa, de la ora 14.25.

Stoltenberg s-a intalnit in luna ianuarie, la Bruxelles, cu presedintele Klaus Iohannis atunci temele de discutie referindu-se la finantarea Armatei, in conditiile evolutiilor de securitate din regiune,la baza de la Deveselu si la prezenta Romaniei in Afganistan. Stoltenberg este secretarul general al NATO din martie 2014.

Sursa foto: Mediafax

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri