PPDD a fuzionat prin absorbtie cu UNPR, in urma unei reuniuni comune a Conferintei nationale a UNPR si a Congresului PPDD, se precizeaza intr-un comunicat al UNPR, remis duminica agentiei Mediafax.

"Vreau sa stiti ca in plan organizatoric suntem si vom fi tot mai puternici. Noi aveam 358.000 de membri de partid inscrisi la Tribunal, cel mai mare partid din Romania - PSD avea vreo 500.000, iar celelalte, vreo 100.000 de membri inscrisi. In ultimele 2 luni s-au mai inscris in UNPR peste 70.000 de romani. Sunt convins ca si cu dumneavoastra, in momentul de fata suntem peste 500.000 de membri de partid UNPR", a spus presedintele UNPR Gabriel Oprea, citat in comunicat.

Oprea a sustinut ca UNPR "trebuie sa ramana la guvernare" si sa se consolideze "ca al treilea partid din Romania". "Cine doreste stabilitate, securitate si seriozitate sa vina la UNPR, asa putem sa strangem un milion de membri de partid. Stiu ca este greu, dar o sa reusim", a afirmat presedintele UNPR

Sursa foto: Mediafax Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri