Mihai Tudose este protagonistul celui mai nou caz de plagiat al unei lucrari de doctorat de catre un demnitar roman. Seria scandalurilor din ultimii ani pe aceasta tema, deschisa de premierul Victor Ponta, a reusit sa compromita mai curand institutia doctoratului decat imaginea politicienilor care si-au impodobit CV-urile cu titluri pe care nu le merita, scrie Adevarul.

Mihai Tudose, ministrul Economiei, si-ar fi plagiat teza de doctorat care l-a facut cadru didactic la Academia Nationala de Informatii „Mihai Viteazul“ - pepiniera spionilor romani. Sunt concluziile unei investigatii a Centrului Roman pentru Jurnalism de Investigatie (CRJI), care sustine ca demnitarul ar fi incalcat rigorile academice pentru mai bine de o treime din lucrarea sa de doctorat, cele mai multe pagini fiind copiate din lucrarea unui comisar de politie.

Lucrarea de doctorat a ministrului Economiei si sefului PSD Braila este intitulata „Infrastructura critica – model si strategie manageriala“ si a fost sustinuta in 2010 la aceeasi scoala a SRI-ului, unde preda in prezent in calitate de conferentiar universitar. Mai mult, teza a fost laudata in prefata de seful SRI la vremea aceea, George Maior si de Florian Coldea, adjunctul Serviciului, care o numeste „un document de referinta in domeniu“.

Citeste articolul integral pe adevarul.ro.

Sursa foto: Mediafax Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri